מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוליפ והיריון. שאלה מופנית לפרופסור בידר.גניאלה21/02/2023
שלום ד"ר יקר מבקשת שתקרא בעיון ותביע דעתך🙏 אני ובעלי נחשבים אי פיריון לא מוסבר היה לי בעבר פוליפ ברחם שחלק מהרופאים אמרו שאולי יפריע להשרשה וחלק אמרו שסביר שלא...אני בחרתי להוציא על דעת עצמי למקרה שכן מפריע...
לאחר ההוצאה ניסיתי במשך שנה להיקלט וגם לא נקלטתי..למרות שכבר לא היה פוליפ. הגענו במשך השנים לivf ( כמובן אחרי פרוטוקול הזרעות וכו...) 2 החזרות לא צלחו . ובמעקב לפני ההחזרה השלישית ראו שוב משהו שנראה כמו פוליפ והרופא לא רצה לבצע לי החזרה כי החליט שכל עובר זה זהב וחבל שאולי זה יפריע להשרשה. אני לא הקשבתי לו עשיתי החזרה באותו חודש וגם לא לקחתי זריקת אוביטרול ולא פרוגסטרון שנהוג לקחת כלום כלום . ונקלטתי!! ילדתי לפני שנתיים ו8 חודש, מאז לא ניסינו להיכנס להיריון אפילו לא בצורה טבעית . כעת מאוד רוצה להתחיל לנסות הלכתי לרופא נשים ואמר שרואה את הפוליפ ב us וממליץ להוציא שלא בטעות יפריע להשרשה. אשמח לדעתך על מה שכתבתי ויש לי בנוסף 2 שאלות:
1. למה הפוליפ חזר שוב לרחם בערך כ6 שנים? יש הסבר מדעי?
2. מסיפורי הבנת שכנראה הפוליפ לא באמת הפריע נשאר לי עובר אחד מוקפא שמצד אחד מפחדת לבזבז אותו למקרה שיפריע בכל זאת להשרשה ) ממש לא מעוניינת בתהליך שאיבה נוסף וכו... ממש לא בא לי ניתוח נוסף להוצאת פוליפ מה שגם זה כנראה יחזור שוב..
מה תציע לי🙏 כמובן שננסה קודם לביקלט באופן טבעי מה שלא ניסינו בכלל מאז הלידה.
דעתך בהתאם לכל מה שכתבתי.
אוסיף ואגיד שאני מתפעלת מימך כל פעם מחדש ומודה על כך שקיימים רופאים כמוך אנושיים ומלאים בטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש תשובה של בדיקת הפוליפ שהוצאת בעבר
פרופ` דוד בידר21/02/2023האם יש תשובה של בדיקת הפוליפ שהוצאת בעבר? האם עשית צילום רחם בעבר?.
אני לא הייתי ממליץ על היסטרוסקופיה אלא מחזיר עובר קפוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליפ והיריוןןןןןן פרופסור בידר
דניאלה21/02/2023עשיתי צילום רחם בעבר לפני הוצאת הפוליפ הראשון היה תקין חוץ מהפוליפ שנצפה שאלות:
1. למה אתה מתכוון האם היה תשובה על הפוליפ שהוצאתי?
אם היה שפיר?
2.תוכל להסביר את עמדתך? אתה מציע לי להחזיר מבלי לעשות היסטרוסקופיה והאמת שגם אני מרגישה ככה שבא לי פשוט ללגת ולהחזיר..אבל מצד אחד אומרת אולי כדאי למקסם את הסיכויים על ידי נקיטת הפעולות הדרושות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובתך🙏🙏🙏🙏🙏🙏
דניאלה24/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)