מעקבי זקיקים ובדיקות דם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקבי זקיקים ובדיקות דם
    שיר
    21/02/2023

שלום,
    ביום ראשון ביצעתי מעקב זקיקים ובדיקות דם לאחר הזרקה של גונאל אף 50 יחידות במשך שבוע, והיה זקיק של 16×17 מ"מ, עובי אנדומטריום של 6 7 מ"מ, ובדיקות הדם היו: LH-1.02, פרוגסטרון 0.32, אסטרדיול 457.03.
    הרופא אמר לי להמשיך להזריק גונאל אף ולעשות היום בדיקות, והיום הזקיק היה בגודל של 16×16 מ"מ, עובי אמדומטריום 6.3 מ"מ ובבדיקות הדם: LH- 5.61, אסטרדיול 155.64 ופרוגסטרון 0.42.
    לא ברור לי מדוע הזקיק קטן יותר, חשבתי שאולי בייצתי כי גם היו לי קצת כאבים בבטן התחתונה בבוקר, אך הרופא אמר שלפי הבדיקות נראה כאילו לא הזרקתי ביומיים האחרונים, שלא בייצתי ושאמשיך להזריק גונאל אף במינון קצת יותר גבוה ואחזור על הבדיקות ביום חמישי.
    האם יכול להיות שכן היה ביוץ? כדאי לנסות לקיים יחסים או שזה עלול להיות בעייתי עם המשך הזרקות? האם יש הסבר לתופעה המוזרה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקבי זקיקים ובדיקות דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובתך פרופ'

שיר
    23/02/2023

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ

פרופ` דוד בידר
    23/02/2023

היה ביוץ.
    היה צריך לעשות בדיקות יום ג ולתת אוביטרל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות שעשיתי היום

שיר
    23/02/2023

שלום שוב,
    היום עשיתי שוב מעקב זקיקים ויש לי זקיק של 17×11 וזקיק של 17×15, בדיקות דם: אסטרדיול- 383, LH- 2.14, פרוגסטרון- 0.36.
    בטוח שבייצתי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדיקות מראות מהלך לא הכי תקין של הביוץ

פרופ` דוד בידר
    24/02/2023

הבדיקות מראות מהלך לא הכי תקין של הביוץ וצריך לפנות לברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו