שינוי תמיכה והחלפת רופא לאחר כניסה להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שינוי תמיכה והחלפת רופא לאחר כניסה להריון
    שירי
    27/02/2023

היי, נכנסתי להריון לאחר החזרת עוברים מוקפאים, הרופא שלי אינו זמין בזמן הקרוב ואני רוצה לשנות את התמיכה. חוששת כמובן לעשות משהו על דעת עצמי ללא אישור רופא פוריות. מה אתה מציע לעשות במצב כזה? ניסיתי לפנות לרופא אחר להתייעצות בתשלום והוא לא הסכים לתת לי הנחיות כי אמר שאני לא מטופלת שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לשנות תמיכה, אין הבדל בין התמיכות

פרופ` דוד בידר
    28/02/2023

למה לשנות תמיכה? אין הבדל בין התמיכות.
    לא כתבת אם עשית זאת על מחזור טבעי או טיפולי.
    אם זה מחזור טבעי גם בלי תמיכה יתפתח הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת רופא

שירי
    28/02/2023

תודה על מענה,
    נכנסתי להריון במחזור טיפולי (על הורמונים). עכשיו אחרי בדיקות בטא של הכפלות תקינות. יש לי גירוי יתר שחלתי ואני לא מרגישה טוב מהתמיכה הנוכחית. צריכה ליווי של רופא. מה האופציות שלי אם הרופא שביצע את הטיפול לא זמין יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה תמיכה לא נוחה את לוקחת

פרופ` דוד בידר
    28/02/2023

איזה תמיכה לא נוחה את לוקחת?
    אם זה מחזור טיפולי וקיבלת אוביטרל אזי מספיק קרינון אחד ביום לנרתיק או אוטרוגסטן
    או אנדומטרין, או זריקות.
    תחליטי מה נוח. כל התמיכות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

שירי
    28/02/2023

התבלבלתי בהודעה הראשונה, לא מדובר בהחזרת מוקפאים אלא בהחזרת *טריים*. יש בטא חיובית מהשבוע, אני עם גירוי יתר, התמיכה היא סינרל והיא מאוד עוצמתית ואפשר אולי פחות או תמיכה אחרת, כל המדדים מאוד גבוהים (אסטרדיול, פרוגסטרון ובטא). הרופא פוריות שביצע את הפעולה אינו זמין בשבועות הקרובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינרל זה לא סוג של תמיכה

פרופ` דוד בידר
    28/02/2023

סינרל זה לא סוג של תמיכה נהוגה ועדיף תכשיר וגינלי כמו קרינון, אוטרוגסטן וכדומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו