מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי לבצע החזרת מוקפאעדן28/02/2023
היי,לפני החזרת מוקפא יום 5
לאחר בדיקת דם וזקיקים לפני יומיים 26.2 נמצא זקיק בגודל 23
פרוגסטרון 2.8
אסטרדיול 1041
נאמר לי ב20:00 להזריק אוביטרל ושההחזרה תתוכנן ליום ראשון 5.3.
לפני שהזרקתי את האוביטרל התחילו כאבי ביוץ
לכן עשיתי גם אתמול 27.2 בדיקה
אסטרדיול 484
פרוגסטרון 5.5
Lh 20.2
האם ייתכן שהביוץ כבר קרה?
מה לגבי ההחזרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר28/02/2023לפי מה שאת אומרת ולפי הבדיקות הביוץ היה ב 26 וכן ההחזרה ב 3.3
תראי לרופא שלך את התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים לאחר ביוץ- המשך שאלה פרופסור בידר
עדן05/03/2023לפי הבדיקות ב27.2 זה לא אומר שאני לפני ביוץ?
אני לא כל כך מבינה
לפי הבדיקות שאתה רואה כאן ההחזרה בוצעה ביום הנכון ב3.3?
או שהייתה אמורה להיות ביום 5.3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיזרה
פרופ` דוד בידר05/03/2023ב 3.3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהאסטרדיול יורד זה לא אומר שיהיה ביוץ ב24 שעות הקרובות
עדן05/03/2023תודה על המענה המהיר
אתה יכול בבקשה להסביר לי?
שהאסטרדיול יורד זה לא אומר שיהיה ביוץ ב24 שעות הקרובות וזה אומר שבייצתי ביום שני 27.2?
אם כן מה ההגיון מאחורי עובר יום 5 להחזיר ביום 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר בבקשה
עדן05/03/2023מקפיצה.. פרופסור תסביר לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.מקפיצה
עדן05/03/2023תשובה בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר..
עדן06/03/2023תענה לי בבקשה…
אני חושבת שההחזרה הייתה לא ביום הנכון
אם האסטרדיול ירד ב27.2 אז הביוץ היה באותו יום ב27.2
אז למה ההחזרה טובה ליום 3.3?
לא הייתה אמורה להתבצע ב5.3?
אמנם באחור של יום אבל עדיף?
תסביר לי בבקשה
תודב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני טעיתי כי חישבתי את פברואר
פרופ` דוד בידר07/03/2023אני טעיתי כי חישבתי את פברוא כ 30 יום.
אם הזרקת אוביטרל ב 27.2 אזי הביוץ היה ב 1.3
ולכן ההחזרה צריכה להיות אחרי 5 ימים שזה יוצא , למעשה בב6.3 אך אםשר גם ב 5.3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)