ציסטה בשחלה מה זה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציסטה בשחלה מה זה
    שילה
    06/03/2023

שלום, לאחר 2 שאיבות, 2 החזרות כושלות, טיפול שהתבטל לאחר נטילת אסטרופם 3 שבועות ואז הנחיה של הרופאה לקחת דופסטון במשך 10 ימים, לקבל וסת ואז להתחיל טיפול, התברר שיש לי ציסטה , נאמר לי לקחת שבועיים גלולה ואז לעשות אולטסרסאונד ורק אז אפשר להתחיל טיפול חדש, מה זה הציסטה הזאת ואחרי כמה זמן היא נעלמת? האם זה מהכדורים והטיפולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה בשחלה מה זה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בשחלה מה זה

שילה
    09/03/2023

שלום, לאחר 2 שאיבות, 2 החזרות כושלות, טיפול שהתבטל לאחר נטילת אסטרופם 3 שבועות ואז הנחיה של הרופאה לקחת דופסטון במשך 10 ימים, לקבל וסת ואז להתחיל טיפול, התברר שיש לי ציסטה , נאמר לי לקחת שבועיים גלולה ואז לעשות אולטסרסאונד ורק אז אפשר להתחיל טיפול חדש, מה זה הציסטה הזאת ואחרי כמה זמן היא נעלמת? האם זה מהכדורים והטיפולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתוצאה מהגירוי השחלתי

פרופ` דוד בידר
    09/03/2023

כתוצאה מהגירוי השחלתי.
    תיעלם לבד או בעזרת גלולות שמדכאות גירוי הציסטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הציסטה הנה תוצאה של הטיפול ועשויה להתאפס תחת הטיפול בגלולה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/03/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו