הזרקה ביתית לרחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרקה ביתית לרחם
    דניאלה
    14/03/2023

חוששת מלהידבק בפפילומה אך מעוניינת בהיריון. אם אני לוקחת מזרק ( רגיל שקונים מבית מרקחת) ובעלי שופך זרע לתוך כוס ואני מכניסה את הזרע למזרק ומשם מזריקה לרחם. יש דרך להידבק בוירוס בצורה כזאת? ואם התשובה היא כן אשמח להסבר מדוע כי כביכול הזרע מוזרק ישירות לרחם..או שאולי אם יש טיפה בקצה המזרק זה גם יכול איכשהו לגעת בצוואר הרחם כאשר אני מכניסה את המזרק? שאלה שנורא חשובה לי אשמח להסבר מלא🙏🙏🙏 האם דרך זו בטוחה בכדי לא להידבק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקה ביתית לרחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקה

פרופ` דוד בידר
    14/03/2023

לבעלך יש פפילומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היו לו קונידלמות אמנם הוציאו אותם

דניאלה
    14/03/2023

היו לו קונדילמות אמנם הוציאו אותם אבל החלטתי שאני בכל מקרה לא רוצה לקיים יחסים ללא הגנה מלאה וחשבתי לעשות מה שכתבתי בכדי להיכנס להיריון אשמח למענה על שאלתי🙏

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעקרון אפשר אבל אם אין לו פפילומה

פרופ` דוד בידר
    14/03/2023

בעקרון אפשר אבל אם אין לו פפילומה כעת זה לא מדבק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אין לו פפילומה

דניאלה
    15/03/2023

זה מה שאני לא מצליחה להבין ולכן כבר השתגעתי. בהתחלה נאמר לי שאם אין קונדילמות אז אינו מדבק לאחר מכן אמרו שזה שאין קונדילמות לא אומר כלום כי יכול להיות שיש לו גם זנים שלא מצמיחים קונדילמות. הרי אין בדיקה לגבר שבודקת אם יש לו פפילומה או אין לו. אז איך למעןן ה' אני יכולה לדעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו