רירית דקה אחרי שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה אחרי שאיבה
    קטרין
    14/03/2023

היי,
    בת 30 עם שחלות פוליציסטיות. הכל תקין, אי פריון בלתי מוסבר.
    עשיתי שאיבה ראשונה על מינון גונאל 125 ללא אוביטרל ודקפפטיל 1 עקב גירוי יתר (נשאבו 33 ביציות)
    הרירית שלי תמיד הייתה טובה (בין 8 ל10), גם ביום השאיבה.
    בגלל הגירוי יתר ההחזרה נדחתה והעוברים הוקפאו.
    כרגע אני במחזור חדש ארוך מאוד (היום ה29 כבר) כי רציתי להחזיר על טבעי עם כל מה שההורמונים עשו לי.
    בין בדיקה לבדיקה הרירית עולה ויורדת. לפני שבוע וחצי הייתה 6, לפני שבוע 5.7, לפני 4 ימים ירדה ל5.2 והיום 4!
    אממה, יש גם זקיק גדול של 23 על 27, ובדיקות דם מראות שאני קרובה לביוץ - אסטרדיול 500, פרוגסטרון 3.5 וLh עומד על 15.
    איך קורה דבר כזה והאם סבב ההחזרה אבוד? בחיים לא היה לי אי סנכרון כזה בגוף בין עובי הרירית לבין גודל הזקיק. זה בגלל ההורמונים? יתכן ונוצר לי נזק בלתי הפיך לרירית?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה אחרי שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבב לא טוב,החזירי עוברים בטיפול הורמונלי תחליפי כדי להשיג את כל המטרות לחא טרחה מיותרת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/03/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, שאלונת

קטרין
    17/03/2023

כאמור אני לפני ביוץ (היום -מחר), ומלבד זה שבחיים לא היה לי רירית כזו דקה בביוץ, גם התחלתי לדמם פתאום. דם כהה מעט קרישי. מה זה אומר? עליי לבדוק זאת?
    אני בדיוק חודש וחצי אחרי שאיבה ראשונה בחיי.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראי את המלצתי בנדון-אל תחזירי החודש עוברים

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/03/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו