מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום לך פרופסור דוד בידרשקי נחום19/03/2023
היום בצהריים משהו כזה עשו לי החזרה של 2 עוברים טריים אחד של 4 תאים ואחד של 8 תאים, האם יש סיכוי להיכנס להיריון מ2 עוברים במקום אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר אחד 8 תאים
פרופ` דוד בידר19/03/2023לא כתבת מה גילך. עובר אחד 8 תאים, אז אני משער שזה יום 3.
עובר 4 תאים ביום 3 יכול להיקלט אלא שהסיכויים לתאומים הוא קטן במקרה זה.
הסיכויים של העובר בן שמונה תאים, אם הוא מדורג גבוה תלויים בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
שרי נחום19/03/2023אני בת 39 עוד חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
פרופ` דוד בידר20/03/2023הסיכויים בגילך סביב 25%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם זה טוב
שרי נחום20/03/2023נו וזה טוב? אתה לא מזמן ענית לאחת בת 41 שיש לה סיכויים רבים ואני בת 39 עוד מעט ואתה אומר לי 25% מעניין מאוד, אני רק רוצה לדעת אם יש לי סיכוי להיקלט משניים או לא? זה כבר ivf שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור דוד בידר
שרי נחום20/03/2023למה לא עונה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא זוכר מה עניתי ולמה אך כל אישה שונה
פרופ` דוד בידר20/03/2023אני לא זוכר מה עניתי ולמה אך כל אישה שונה.
תלוי האם יש ילדים בעבר, כאם העוברים טריים או לא וכדומה.
תאומים לא יהיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור דוד בידר
שרי נחום21/03/2023אמרתי לך עוברים טריים בני 4 תאים ואחד 8 תאים אח"כ שאלת לגילי ואמרתי שאני בת 39 אז רציתי לדעת אם יש סיכוי שאחד מהם ייקלט או שניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכויים בגדול בגיל שלך
פרופ` דוד בידר21/03/2023הסיכויים בגדול בגיל שלך זה מה שכתבתי, אילו האחוזים.
אך זה משתנה מאישה לאישה.
עוברים טריים מצליחים יותר טוב מקפואים.
עובר דרגה 8 ללא שברים סיכוייו גדולים מעובר בין 4 תאים.
אני משער שהחזירו גם את ה 4 תאים כי לא היה כדאי להקפיא אותו לכן אני חושב שאין סיכויים לתאומים.
הסיכויים לעובר של 8 תאים משתנים מאישה לאישה לפי הנתונים שכתבתי , שמשפיעים על ההצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה25% זה הרבה כדי להיקלט או שסתם מבזבזת את זמני
שרי נחום21/03/2023ו25% זה הרבה כדי להיקלט או שאני סתם מבזבזת את הזמן שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין גילך צעיר והתשובה תלויה גם בפרופיל
פרופ` דוד בידר21/03/2023עדיין גילך צעיר והתשובה תלויה גם בפרופיל ההורמונלי שלך והתוצאות הגירוי השחלתי, לכן צריך לבדוק את התיק הרפואי שלך ולראות את כל התמונה על מנת לתת תשובה מלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכן
שרי נחום21/03/2023החזירו לי את זניהם אחד 4 תאים שמתפתח לאט ואחד 8 תאים שאמרו שהוא בדרגה של 100%, לא הבנתי מה הכוונה דרגה 100%?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)