עובי רירית אחרי גרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עובי רירית אחרי גרידה
    אנונימית
    28/03/2023

היי,
    עברתי לצערי לפני חודשיים גרידה בשבוע 15. אחרי הוסת הראשונה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית כדי לוודא שלא נותרו שאריות והיא הייתה תקינה. היום הייתי במעקב זקיקים והטכנאית אמרה לי שנראה שיש אזור לא סדיר אבל אחרי שאמרתי לה שעשיתי היסטרוסקופיה והיא יצאה תקינה אז היא אמרה שזה מספיק טוב ולא צריך לבדוק שוב. השאלה שלי האם אני יכולה להסתמך בוודאות על התוצאה של ההיסטרוסקופיה שעשיתי? שאלה נוספת, היום זה היום ה11 למחזור (בדרכ הביוץ שלי ביום ה14) ועובי הרירית היה 5.2 מ״מ. לפני ההריון שנגמר בגרידה כל המעקבי זקיקים שעשיתי ביום ה11 הרירית הייתה בין 9 ל10 מ״מ. השאלה שלי האם זה תקין שעובי הרירית קטן כמעט פי 2? האם אפשר להיקלט ככה להריון או שצריך לחכות? האם זה יסתדר מעצמו? והאם אפשר להתחיל ככה ivf?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובי רירית אחרי גרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אכן הרירית אינה חוצה 7 מ״מ לקראת ביוץ יש לברר זאת ולבצע היסטרוסקופיה אם לא נגרם נזק בעקבות הגרידה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/03/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובי רירית המשך

אנונימית
    28/03/2023

עשיתי אבל היסטרוסקופיה חודש וחצי אחרי הגרידה ( כלומר שבוע אחרי קבלת הוסת הראשונה) והיא יצאה תקינה. אם סמוך לביוץ הרירית לא מעל 7 מ״מ יש צורך לעשות שוב היסטרוסקופיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובי רירית - עדכון

אנונימית
    30/03/2023

היי, עשיתי היום בדיקה נוספת (יום 13) ועובי הרירית הינו 7.7
    הביוץ לא היום, כנראה מחר- מחרתיים. האם אני יכולה להיות רגועה שהכל תקין? והאם הרירית תחזור לעצמה לאותם ערכים כמו לפני הגרידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקין

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/04/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו