ביוץ והחזרת מוקפאים של יום 5

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ והחזרת מוקפאים של יום 5
    דורית
    09/04/2023

שלום רב
    אני לפני החזרת מוקפאים יום 5 על בסיס טבעי ותזמון עם אוביטריל...בת 41.5..פעם ראשונה שעושה החזרה על בסיס טבעי.
    היום זה היום ה 15 למחזור.אסטרדיול 1190
    פרוגרסטרון 4.3 LH 59.
    רירית 9 וזקיק אחד 18 והשני 15..
    קיבלתי הוראה להזריק מחר (יום שני ) אוביטריל ומיום שלישי להתחיל נרות אוטרגיסטן וכדורי דופסון וביום שני לבצע החזרה.
    השאלה שלי היא האם האוביטריל נחוץ כי נראה שאני אוטוטו מבייצת? והאם קבלת תמיכה של נרות וכדורים נהוגה לפני החזרה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ

פרופ` דוד בידר
    10/04/2023

האם בדיקת הדם שעשית היא היחידה או שיש קודם לכן עוד בדיקה?
    הפרוגסטרון מעט גבוה.
    בכל מקרה הרופא/ ה עשה/תה חשבון נכון אם הביוץ יהיה לפי האוביטרל.
    כדי לקבוע בודאות את הביוץ שלך צריך לראות את בדיקות הדם העוקבות במקביל לאולטרה סאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ והחזרת מוקפאים יום 5

דורית
    10/04/2023

היי תודה על עזרתך
    אכן עשיתי בדיקות דם עוקבות לפני...יומיים לפני התוצאות שציינתי מעלה עשיתי בדיקת דם להלן התוצאות אסטרדיול 879 פרוגרסטרון 1.1 lh 8.6

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי התוצאות האלו הביוץ החל

פרופ` דוד בידר
    11/04/2023

לפי הצוצאות האילו הביוץ החל, ולדעתי היה למחרת הבדיקה האחרונה, אך אפשרי להחזיר ביום ב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

דורית
    11/04/2023

המון תודה על תשובותיך...אז אם הביוץ היה ביום שני והונחיתי להזריק אוביטרל בשני ,זה לא משבש את כל תזמון ההחזרה? כי אם הזרקתי ביום שני אוביטריל הביוץ אמור כביכול להיות ברביעי ואז הרופא ספר חמישה ימים להחזרה כי זה עוברים של יום 5..
    מרגיש לי שמשהו מתפספס פה...אם בייצתי טבעי איך אבייץ שוב עם אוביטרל ? ..זו כבר החזרה חמישית שאני עושה ,אני בת 41.5 וזה מתרומת זרע..אין לי זמן לבזבז :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התזמון בסדר, הבעיה היא לא בתזמון ההחזרה

פרופ` דוד בידר
    11/04/2023

התזמון בסדר.
    הבעיה היא לא בתזמון ההחזרה.
    אומנם התחלת תהליכי ביוץ ומתן אוביטרל לא ישנה כלום ולא יפגע בכלום.
    הבעיה היא הגיל שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דורית
    11/04/2023

היי פרופסור יקר
    אכן אני מודעת לגיל ולסטטיסטיקה..אני מגיל 39.5 בטיפולים ..אין שום בעיה אצלי והנתונים שלי טובים מאוד והכל תקין.אף פעם אין השתרשות לצערי.
    היות ומדובר בעוברים מוקפאים אחרונים אני ממש מודאגת שכל עניין התזמון והטיפול יהיה נכון ומדוייק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את לא שקטה אז יש לתכנן

פרופ` דוד בידר
    12/04/2023

אם את לא שקטה אז יש לתכנן מחזור תחליפי עם תרופות ואז אין ספק כלשהוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה ניסיון בעבר עם מחזור תחליפי

דורית
    16/04/2023

היי פרופסור
    סבב קודם היה עם אסטרופאם ואוטרגיסטן ודופסטון זה לא הצליח.מה שגם ההורמונים עושים לי רע ממש במיוחד התמיכה של הפרוגסטרון ,מרגישה תחושת חולי ואחרי כל החזרה עולה לי החום.
    מדוע צריך לתת תמיכה לפני ההחזרה ואחרי האוביטריל? מדוע לא רק אחרי ההחזרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו