מה כדאי לעשות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה כדאי לעשות
    חסויה
    29/06/2008

יש לי שאלה: בברור שעברנו התגלתה בעיה בספירת הזרע אצל בעלי, מורפולוגיה 1% ותנועתיות 20%, אבל מאחר והיה ריכוז של 70 מליון בבדיקה הראשונה (סה"כ 140 מליון) המליצו לנו על הזרעות על בסיס מחזור טבעי. עכשיו אנחנו אחרי 2 הזרעות כושלות שבהם המורפולוגיה הייתה 1% תנועתיות 20-25% אבל הריכוז תמיד נמוך: פעם 11 מליון, פעם 16 מליון. א. האם יכול להיות שנפלה טעות בבדיקה הראשונה? ב. האם יש מקום להמשיך הזרעות או לעבור ל IVF? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה כדאי לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    29/06/2008

אם הכוונה שמצב הזרע בהזרעות היה כזה לפני ההכנה אז המצב אכן פחות טוב. הייתי מעוניין לדעת איך היה הזרע לאחר ההכנה להזרעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד נתונים

חסויה
    30/06/2008

כן, הנתונים שנתתי אכן היו לפני ההשבחה. אחרי ההשבחה: מה שהתחיל כ 16 מליון 30% תנועה הפך ל 7 מליון, 70% תנועה, ומה שהתחיל כ 11 מליון 20% תנועה הפך ל 5 מליון ואני לא זוכרת את מידת התנועתיות. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    30/06/2008

בנתונים האלה שוה לתת הזדמנות להזרעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו