מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרון גבוה לפני ביוץשירה13/04/2023
שלום,
אני ביום ה-9 למחזור, מהיום השלישי מזריקה גונאל 75 ודקפפטיל בערב. כלומר, 6 ימים שאני מזריקה את השניים.
היום בבדיקת דם פרוגסטרון 6.5, אסטרודיל 2268 ו-lh של 10.7.
אני יודעת שדקפפטיל אמור למנוע ביוץ ובנוסף אני מכירה את הגוף שלי ויודעת שלא בייצתי עדיין. איך יכול להיות שהפרוגסטרון כ"כ גבוה? האם זה מעיד על בעיה כלשהי?
תודה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד מידע
שירה13/04/2023יש גם ציסטה שביום 3 למחזור הייתה 18 מ"מ.
זקיקים בשתי השחלות:
ימין: 10, 13.5, 14
שמאל: 10, 10, 13, 15
רירית 6.3 תלת פיזית
לציין שמאז תחילת הטיפול (יום שלישי למחזור) לא עשיתי בדיקת דם עד היום (היום ה-6 לטיפול והיום ה-9 למחזור).
בבדיקות הדם ביום השלישי אסטרודיל 233, פרוגסטרון 1.3, ו-lh היה 7.5. רירית 2.9.
מדובר בהכנה לקראת החזרת עוברים קפואים יום 5 (הרירית שלי לא מתעבה אלא אם אני מקבלת הורמונים לגירוי שחלות, הדקפפטיל בשביל שלא אבייץ כפי שקרה במחזור טיפול הקודם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ` דוד בידר14/04/2023כן יש בעיה. את לא התחלת להזריק בזמן שהרמות של אסטרוגן ופרוגסטרון היו נמוכות.
צריכה פרוטוקול אחר שיתחיל עם גלולות למניעת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
שירה14/04/2023תודה על התשובה. אבל לא ממש הבנתי. התחלתי להזריק ביום 3 למחזור. פרוגסטרון היה 1.3 ואסטרוגן 233..
מה אומר פרוטוקול שמתחיל עם גלולות? למה זה עוזר?
אגב, בבדיקות דם היום, הפרוגסטרון ירד ל-4 ו- lh ירד ל-7.5 כך נראה שלא היה ביוץ עדיין.
ועדיין לא מובן לי איך עם זריקות דקה הפרוגסטרון עולה ככה. ואיך זה יכול להשפיע על הצלחת ההחזרה של המוקפאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר15/04/2023התנודות האילו אינן טובות לבניית רירית להחזרת עובר.
לכן יש לתת תוכנית אחרת שתראה עליה מתמדת של אסטרוגן ורמות נמוכות של פרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)