פרוגסטרון גבוה לפני ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון גבוה לפני ביוץ
    שירה
    13/04/2023

שלום,
    אני ביום ה-9 למחזור, מהיום השלישי מזריקה גונאל 75 ודקפפטיל בערב. כלומר, 6 ימים שאני מזריקה את השניים.
    היום בבדיקת דם פרוגסטרון 6.5, אסטרודיל 2268 ו-lh של 10.7.
    אני יודעת שדקפפטיל אמור למנוע ביוץ ובנוסף אני מכירה את הגוף שלי ויודעת שלא בייצתי עדיין. איך יכול להיות שהפרוגסטרון כ"כ גבוה? האם זה מעיד על בעיה כלשהי?
    תודה,

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון גבוה לפני ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד מידע

שירה
    13/04/2023

יש גם ציסטה שביום 3 למחזור הייתה 18 מ"מ.
    זקיקים בשתי השחלות:
    ימין: 10, 13.5, 14
    שמאל: 10, 10, 13, 15
    רירית 6.3 תלת פיזית

לציין שמאז תחילת הטיפול (יום שלישי למחזור) לא עשיתי בדיקת דם עד היום (היום ה-6 לטיפול והיום ה-9 למחזור).
    בבדיקות הדם ביום השלישי אסטרודיל 233, פרוגסטרון 1.3, ו-lh היה 7.5. רירית 2.9.

מדובר בהכנה לקראת החזרת עוברים קפואים יום 5 (הרירית שלי לא מתעבה אלא אם אני מקבלת הורמונים לגירוי שחלות, הדקפפטיל בשביל שלא אבייץ כפי שקרה במחזור טיפול הקודם)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגסטרון

פרופ` דוד בידר
    14/04/2023

כן יש בעיה. את לא התחלת להזריק בזמן שהרמות של אסטרוגן ופרוגסטרון היו נמוכות.
    צריכה פרוטוקול אחר שיתחיל עם גלולות למניעת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

שירה
    14/04/2023

תודה על התשובה. אבל לא ממש הבנתי. התחלתי להזריק ביום 3 למחזור. פרוגסטרון היה 1.3 ואסטרוגן 233..
    מה אומר פרוטוקול שמתחיל עם גלולות? למה זה עוזר?
    אגב, בבדיקות דם היום, הפרוגסטרון ירד ל-4 ו- lh ירד ל-7.5 כך נראה שלא היה ביוץ עדיין.
    ועדיין לא מובן לי איך עם זריקות דקה הפרוגסטרון עולה ככה. ואיך זה יכול להשפיע על הצלחת ההחזרה של המוקפאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    15/04/2023

התנודות האילו אינן טובות לבניית רירית להחזרת עובר.
    לכן יש לתת תוכנית אחרת שתראה עליה מתמדת של אסטרוגן ורמות נמוכות של פרוגסטרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו