שוקלת להתחיל הזרעה עם הורמונים לאחר 4 חודשי ניסיון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שוקלת להתחיל הזרעה עם הורמונים לאחר 4 חודשי ניסיון
    שיר
    17/04/2023

שלום.
    בת 33, ברקע 2 הריונות ספונטניים ומהירים מאוד.
    כרגע מנסה להיכנס להריון כ-4 חודשים ללא הצלחה, כל הניסיונות היו עם בדיקות ביוץ ביתיות, בניסיון האחרון גם היה מעקב זקיקים ובדיקת דם כך שלא פיספסנו בוודאות את הביוץ.
    פרופיל הורמונלי תקין (חוץ מfsh) בדיקת זרע תקינה, צילום רחם תקין.
    הגעתי לרופא פוריות בשל ממצא של fsh-13. הופנתי לבדיקת amh,הערך יצא 2.77 והבנתי שזה תקין.
    כעת מבחינת הרופא ניתן להתקדם להזרעות/הזרעוץ עם הורמונים, אני לא יודעת איך להמשיך- מצד אחד- לכאורה הכל תקין אך אני לא נקלטת, כל חודש זה מפח נפש שמשבש לי את השגרה ובנוסף אני רותה ילד רביעי ככה שמבחינת הגיל אין לי את כל הזמן שבעולם כרגע.
    מצד שני- אני לא יודעת אלו השפעות יהיו להורמונים על הגוף שלי (אני עם גושים שפיריים בחזה במעקב), אם אתחיל הזרעה ולא אצליח אני אכנס ללחץ גדול יותר אז אולי כדאי לנסות טבעי עוד חודש/חודשיים.
    אשמח לעצה והאם כדאי לנסות הזרעה ללא הורומנים- האם זה משנה את הסיכוי מאשר קיום יחסים מתוזמן?
    מצד שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי לעשות צילום רחם

פרופ` דוד בידר
    18/04/2023

כדאי לעשות צילום אחם וכמו כן לבדוק מה קורה עם הזרע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו