האם ניתן לבדוק עוד משהו?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לבדוק עוד משהו?
    ד.ש
    27/04/2023

שלום רב פרופסור,אשמח לקבל הצעתך :)
    אני בת 41.5 מזה כשנתיים מנסה להרות מתרומת זרע.עברתי שתי הזרעות ,שלוש שאיבות וחמש החזרות.חלק מההחזרות היו עוברים של יום חמש חלק של יום שלוש ,חלק טריים וחלק מוקפאים.
    היו ניסיונות גם של כל מיני פרוטוקולים.
    לעולם לא נקלטתי.נותרו לי 3 עוברים מוקפאים.
    יש ל ברקע מחלה אוטואימונית מגיל 20 בשם נוירופתיה cidp ובשנים האחרונות נוספו גם אלרגיות ואסטמה וסינוסיטיס כרוני.
    מבחינת בדיקות דם,הורמונים,צילום רחם והיסטרוסקופיה הכל תקין.מגיבה מעולה לטיפולים במינונים הכי נמוכים.חיה אורך חיים בריא כולל ספורט ותזונה,לא מעשנת לא שותה אלכוהול.

אני כבר שוקלת לקחת פונדקאית.כל החזרה מלווה לאחריה בכאבי תופת ברחם ובגב והחמרת האלרגיות,גירודים בגוף ועיקצוצים (כנראה מהנוירופתיה ) והעלאת חום ותחושת חולי.

האם לדעתך מדובר בתגובות אימונולוגיות שגם משבשות את ההשרשה? האם יש משהו נוסף שעליי לבדוק?
    האם כדאי ללכת על פונדקאות?

מעריכה מאוד את עצתך אשמח לקבל עצה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ניתן לבדוק עוד משהו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי אפשר לדעת האם יש קשר למצב האוטואימיוני

פרופ` דוד בידר
    28/04/2023

אי אפשר לדעת האם יש קשר למצב האוטואימוני.
    יש בעיה של גיל הביציות.
    עקב הסבל שלך בהחזרות כן הייתי ממליץ על פונדקאות.
    יש לקחת בחשבון שלא תהרה מהעוברים שנוצרו עקב גיל הביציות ותצטרכי גם תרומת ביצית.
    לעניין זה צריך שני בני זוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו