מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוברים טובים שלא שרדוליה16/05/2023
שלום,
אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי אופן הטיפול שבוצע. סבב IVF ראשון, התחלתי מעקב זקיקים ביום 3 של המחזור החודשי, מצ"ב תוצאות US זקיקים, בדיקות דם היו:
יום 3 - LH 4.13, PROG 0.636, EST - 157
יום 8 - LH - 4.74, PROG 0.636, EST - 2248
יום 11 - LH - 3.77, PROG 1.01, EST - 6797
פרגווריס 300 מיום ה-3 ובנוסף החל ממיום ה-8 גם צטרוטייד, בשעה 2 לילה בין יום 11 ל-12 אוביטרל.
השאיבה בוצעה ב15 צהריים ביום ה-13.
האם לא היה נכון יותר לבצע מעקב נוסף ביום ה-12 ? מתוך 20 זקיקים שהיו בהתחלה שאבו בסוף רק 9 ביציעות, 5 הופרו .
1 החזירו ביום ה-3 (8 תאים) ולפי מה שראיתי בדוח מעבדה ביום ה-3 היום עוד עוברים של 7,8,9,11 תאים , ביום ה-5 עדכנו אותי ששני עוברים נוספים מתפתחים יפה וצריך להמתין עוד יום ואחרי יומיים עדכנו אותי שהם לא שרדו.
לא הי הנכון יותר להקפיד אותם ביום ה-5 ? או להחזיר עובר נוסף ואת השני להקפיא ?
נ.ב. אני ביום ה-8 לאחר החזרה, לכן עדיין לא יודעת האם העובר נקלט.
מרגיש לי שלא נעשה פה תהליך יסודי מבחינת שיקול דעת רפואי או משהו השתבש במעבדה.
האם יש לי זכות לבקש את דוח המעבדה ?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיאור שלך לא מספק לתת תשובות
פרופ` דוד בידר16/05/2023קודם כל לכל רופא פריון יש את הניסיון וההבנה עד מתי לגדל הזקיקים.
התיאור שלך לא מספק לתת התשובות, גם לא ציינת את גילך.
בגדול אני חושב שהרופא שלך סך הכל עשה בסדר, ואם יצאו הרבה ביציות בשאיבה זה גם בסדר.
את יכולה לדרוש את דף המעבדה וגם לקבוע שיחה עם מנהלת המעבדה שתסביר לך מה איכות הביציות שנשאבו, מה איכות העוברים, מה החזירו ולמה לא החליטו להקפיא.
ברופא שלך את צריכה לתת אמון ואם אין לך תחפשי רופא אחר שיתן לך הרגשת ביטחון.
כל רופא צריך להסביר לך מה הוא עושה ולמה, והיית צריכה לשאול את כל השאלות.
אני בטוח שלשאלות שלך כל רופא יכול לענות בצורה אחרת לפי ניסיונו והבנתו את דרכי הטיפול באי פוריות הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
ליה16/05/2023אני בת 38.7
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוכמה לאחר מעשה הנה חוכמה שתוכל לשמש אותך אם תדרשי לטיפול נוסף,בכל מקרה חזקה על הרופא שלך שפעל כמיטב הבנתו יתכן בהחלט שגרירת הטיפול ליום ה-12 היה מיטיב עם התוצאה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/05/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)