הריון טבעי בגיל 44

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון טבעי בגיל 44
    בטי
    27/05/2023

ילדתי פעם אחת בעבר.הריון רגיל ספונטני. נקלטתי בגיל 37. שאלתי היא: כיום אני עוד חודשיים בת 44. האם כדאי ללכת לטיפולים להשגת הריון או כדאי לנסות באופן טבעי? אני ובעלי ניסינו כמה פעמים במהלך שנה וחצי ללא הצלחה.
    Fsh- 9.3, LH- 3, Estradiol-200, Progesteron-1.2
    Tsh- 4, prolactin- 126. בדר"כ יש לי מחזורים סדירים. חודשים אחרונים הייתי במעקב של בדיקות דם. בדיקת דם חריגה היתה במחזור אחרון ביום ה 21: פרוגסטרון 12, אסטרדיול: 312 האם זה ביוץ? אני בעודף משקל של 15 ק"ג בערך. מה אתה מציע לעשות? אולי כדאי להוריד Tsh?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון טבעי בגיל 44

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך..

בטי
    27/05/2023

שכחתי לציין, שהפרופיל הורמונלי נעשה לפני 3 חודשים, ובדיקות דם ביום ה- 21 בחודשים האחרונים תקינות כוללות ביוץ. בדיקת הדם החריגה היתה לפני 3 ימים. היום קיבלתי, נראה כמו מחזור חלש. חשוב לציין שהחודש עשיתי אימון גופני עוצמתי, אחרי שמזמן לא התאמנתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

פרופ` דוד בידר
    27/05/2023

בגילך ההצלחה להרות נמוכה .
    היות ולא ברור מצב הפריוני שלך הייתי מנסה הפריה חוץ גופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו