פיזור סיכונים אופטימלי בהפריה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פיזור סיכונים אופטימלי בהפריה
    דנה
    05/06/2023

שלום,
    אתמול בוצעה שאיבה ממנה יש 6 הפריות.
    ביום תיזמון הביוץ הפרוגסטרון שלי היה 5, שלהבנתי פחות מומלץ לבצע החזרה טריה במקרה כזה.
    אבל מצד שני אני בת 43.3 ובשלוש השאיבות שעשיתי לא הגעתי לבלסטוציסטים ראויים להקפאה ולא נקלטו שני העוברים יום 3 שהוחזרו בכל פעם (תמיד הוחזר אחד בדירוג 8a).
    נקראתי להחזרה ביום רביעי (יום 3), והשאלה שלי אם לא כדאי להחזיר דוקא נגיד עובר אחד בדירוג נמוך יותר, ולחלק את הנותרים להקפאה בין יום 3 ל5. ואם כן באיזה אופן כדאי לחלק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנסיבות אלו הייתי שוקל למקסם את ההחזרה במחזור הטרי בבחינת עדיף ציפור ביד משניים על העץ

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/06/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת

דנה
    06/06/2023

תודה על התשובה,
    בטעות שלחתי פעמיים ופרופ' בידר ציין שבכל מקרה הסיכויים נמוכים ביותר. האם אני מבזבזת את זמני? יש לי שבע ביציות בהקפאה מגיל 37. אני עדיין מייצרת 7 ביציות בסבב בממוצע אך לא נקלטתי 3 סבבים. האם לוותר ולנסות את מזלי האחרון עם המוקפאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו