בחרדות איומות מה עושים??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בחרדות איומות מה עושים??
    ליבי
    07/06/2023

שלום פרופ’ ותודה על המענה
    אני בת 41, ללא ילדים ונמצאת מספר שנים בטיפולים. לפני שנה לאחר מספר החזרות כושלות, התגלה היריון ספונטני חוץ רחמי (דימום מסיבי ופרוגסטרון נמוך). יש לציין שההיריון נוצר חודש אחרי ההחזרה שנכשלה. עברתי עקב כך ניתוח להסרת חצוצרה שמאל וחזרנו לטיפולים לאחר מספר חודשים. בחודש אפריל, עברתי החזרה של 2 עוברי יום 3 שנכשלה. חודש אחר כך, שוב תזמון יחסי מין והמחזור איחר לי בחמישה ימים. היום עשיתי בדיקה והתקבלו הערכים הבאים : אסטרוגן 1430, פרוגסטרון 98, lh 1.6 ובטא 1464
    מדובר כאמור על היריון טבעי ואולם, יש לי כבר שבוע דקירות בצד ימין ושמאל לסירוגין ואתמול היה דימום חום
    אני מתה מפחד שמדובר על חוץ רחמי נוסף ורציתי לברר מה ההתנהלות מעתה והילך.
    שאלה נוספת היא האם זה מקרי שחודש לאחר שאני מחזירה עוברים וזה נכשל, יש היריון טבעי (כבר פעמיים זה קרה לי) או שההורמונים מהסבב הקודם עדיין משפיעים בגוף
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחרדות איומות מה עושים??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שתקבל תשובה רשמית

נעמי
    07/06/2023

לדעתי בבטא כזאת כבר אפשר לעשות us לוודא מיקום הריון.

בשורות טובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמן! תודה

ליבי
    07/06/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

פרופ` דוד בידר
    07/06/2023

זה קורה בטיפולי הפריה עקב גירוי שחלתי קודם.
    ההריון נראה בסדר והוא לא מחוץ לרחם
    בעוד שבוע-10 ימים אפשר לראות שק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ליבי
    07/06/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בערכי ביטה כאלה ניתן לזהות בקלות שק היריון ברחם,כדי שתרגעי,על פניו הכול נראה תקין

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/06/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו