מתח נפשי גדול מה עושים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתח נפשי גדול מה עושים?
    דנית
    10/06/2023

שלום פרופ׳
    אני בת 40 וגיליתי לא מזמן על היריון ספונטני (ללא ילדים ולאחר מספר שאיבות לא מוצלחות). מאז אני במתח עצום, מזיעה בלילות ומשלשלת למרות החוסר תאבון. שבוע שעבר נבדקתי אצל גניקולוג כי הבטא הייתה מעל 1000 והוא אישר שק קטן בתוך הרחם (לפי חישוב שלו אני בשבוע 4 פלוס 5). לאחר מכן הייתה נפילת מתח אבל המתח חזר שוב לאחר שאמר לי להגיע עוד שבועיים לבדיקת דופק. אני לא מסוגלת לתפקד ובמקום לשמוח הראש מריץ תסריטים רעים. בקושי אוכלת, ומרגישה במצב לא טוב. מאחר וחוויתי כשלונות רבים, הטראומה עוד שם. עכשיו נכנסתי לחרדות שהמתח בעצמו עלול לפגוע בהריון כי קראתי שנעשו מחקרים על זה. מה הסיכוי?? מה עושים כדי לצאת מהמצב הזה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתח נפשי גדול מה עושים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפתרון שעשוי להרגיע אותך הנו אולטרסאונד נוסף שידגים התפתחות ההיריון והדבר עשוי להרגיע אותך כמו בפעם הראשונה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/06/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסר הרגעה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/06/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו