מה כדאי בהריון בגיל מבוגר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה כדאי בהריון בגיל מבוגר
    יעל
    13/06/2023

שלום,
    בת 43 עם תינוק בן שנה וחצי (IVF, תרומת זרע). רוצה מאוד ילד נוסף אבל לצערי כמה חודשים אחרי הלידה אובחנתי עם סרטן שד הורמונלי. כעת אני עם דיכוי שחלתי (דקפפטיל) וטיפול אנטיהורמונלי. מבחינת האונקולוגית, במידה והכל ממשיך תקין ניתן לעשות הפסקה בטיפול התרופתי לאחר 18-24 חודש ואז תקופת ניקיון מהתרופות של חצי שנה לאחריה ניתן להתחיל לנסות הריון נוסף. כלומר אוכל להתחיל לנסות בגיל 44.5 לכל המוקדם.
    יש לי ביציות ועוברים קפואים מגיל 38 פלוס מינוס.
    האם יש משמעות לגיל כאשר מדובר על ביציות/עוברים קפואים? למי יהיה סיכוי טוב יותר להכנס להריון מהביציות/עוברים שלי? לי בגיל 44.5 או לפונדקאית?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה כדאי בהריון בגיל מבוגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון

פרופ` דוד בידר
    14/06/2023

רצוי פונדקאית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    14/06/2023

תודה על ההתיחסות.
    האם עדחף פונדקאות משיקולי סיכוי גבוה יותר להריון או מסיבות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקומך הייתי שוקל הליך פונדקאות והחזרה של עוברים מוקפאים המספקים בסיכומו של דבר סיכוי גבוה יותר להרות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/06/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו