IVF דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF דחוף
    שירי
    01/07/2008

לדר' שלום, בשבוע שעבר ביום ב' הייתי אמורה לקבל מחזור ועדיין לא קיבלתי, כנראה משום שהוזרק לי דקא 70% אמפ' בחודש אפריל. הייתי אמורה להתחיל פרוטוקול חדש (קצר) בשבוע שעבר אך משום שלא קיבלתי הרופא הורה לי לעשות US ודם (רירית דקה שחלות נקיות) אתמול הזרקתי מנה אחת של גונאל 450 יח' והיום נאמר לי להזריק 6 מנוגון וצטרוטייד 1. רציתי לברר איך אפשר להזריק 6 מנוגון לבטן האם אפשרי להזריק פעמיים ז"א להכין 3 אמפ' עם 1 נוזל ושוב את אותה הפעולה כך שיש לי 6 אמפ' (ולהזריק פעמיים) או שעדיף ללכת לאחיות ולהזריק בישבן? שאלה שניה למה הרופא הורה לי להזריק רק מנה 1 של גונאל 450 יח' ולעבור היום למנוגון , האם פיספסתי את הימים בגלל שהמחזור לא הגיע? והאם יכולים להווצר זקיקים ללא גונאל? תודה וסליחה על האורך שגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעות קטנה

שירי
    01/07/2008

בשחלה אחת יש זקיק 12 ואחד קטן מ-10

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שגית שלום

פרופ' שחר קול
    01/07/2008

1. מה שיותר נוח ופשוט לך. זה לא עקרוני.
    2. כל אמפ של מנוגון מכילה 75 יח' FSH, כך ש - 6 אמפ' מנוגון שקולות ל - 450 יח' גונאל מבחינת פעילות FSH.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שגית

ד''ר דוד ישי
    01/07/2008

6 אמפולות של מנוגון מוהלים בשתי אמולות נוזל. אני מעדיף הזרקה לשריר הישבן . אפשר הכל בפעם אחת. את צריכה לשאול את הרופא שלך מדוע הוא בחר בצירוף הזה של התרופות. מנוגון וגונל F הן תרופות ששייכות לאותה משפחה של תרופות שתפקידה לגרות את השחלות ליצר בייציות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

שירי
    02/07/2008

...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו