מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מבייצתלימור01/07/2008
שלום רב, במסגרת טיפולי הפריה שאני עוברת:קיבלתי זריקת דקפפטיל בתאריך 30.4.08 כעבור 8 ימים קיבלתי וסת במעקב זקיקים נראה כי עדיין לא היה ביוץ ו.א. 2.6.08 זקיקים 19,21,26 בהפרשים של יומיים שלושה שאלותיי הן: 1. האם ניתן לקיים יחסי מין ע"מ להיקלט להריון טבעי 2. מתי נראה כי אוכל לעשות שאיבה 3. האם לא כדאי לקבל אוביטרל ע"מ שאבייץ ולא אאבד זמן יקר אודה לתשובתכם בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי01/07/2008ניתן להרות באופן טבעי בשלב הזה. לא ניתן להצפות את תאריך הביוץ בשלב כל כך מוקדם של הטיפול ( עוד לא התחלת אפילו בשלב הגרוי ). האוביטרל משתלב בשלב מאוחר יותר של הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
לימור06/07/2008שלום רב, ראשית, תודה על תגובתך, אז כך: קיבלתי אוביטרל ולאחר שלושה ימים הזקיק עדיין נשאר בגודל 34 ברצוני לציין כי כל נסיונותי להרות באופן טבעי כשלו ויצרו 3 הריונות אקטופיים ועוד שלושה שאינם מוכחים, הזקיק היה בצד ימין והאקטופיים בעבר היו שמאליים שעברו כריתת חצוצרה לכן החשש קיים אצלי יכול להיות שהאוביטרל לא משפיע אצלי? האם קיים מצב שבו בטיפולי הפרייה ניתן לקבל הורמונים וכו' ללא דקפפטיל? אודה לך על תשובתך, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי06/07/2008ראשית , אמצליחה להרות. אמנם לא ברחם אבל הריון מחוץ לרחם הוא הריון לכל דבר ומעיד על בייציות באיכות טובה וכך גם הזרע. קשה לי להניח שהזקיק נשאר 3 ימים אחרי אוביטרל. לדעתי מה שראיתם זה הגופיף הצהוב.
האם החצוצרה הימנית תקינה ? איזה טיפול את עוברת ? IVF ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
לימור07/07/2008תודה על תגובתך. החצוצרה הימנית תקינה ע"פ צילום רחם שנעשה סמוך ללפרסקופיה שעברתי בשמאל. שישה הריונות, 3 אקטופיים שניים כימיים ואחד פיפל(שתי לפרסקופיות וMTX ) כרגע בטיפולי IVF העניין הוא שהכל היה אצלי "תקין" עד הדקפפטיל שקיבלתי - עיכב את הביוץ והזקיק גדל וגדל , האם ניתן לעבור את התהליך ללא דקפפטיל? מהם סיכויי ההצלחה במקרה שלי (גיל 34) תודה, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס נזכרתי
לימור07/07/2008היום, שישה ימים לאחר אוביטרל שני זקיקים בצד ימין 30,32
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי07/07/2008קשה לי להבין ממך מה קרה בדיוק. אני חושב שאם הבעיה שלך מכאנית בלבד, ב IVF יש לך סיכויים טובים.
ושוב אני מדגיש - אחרי אוביטרל אין זקיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לימור16/07/2008שוב שלום, האם הגיוני שעדיין לא קיבלתי מחזור מתאריך 2.6.08 אזכיר כי קיבלתי דקפפטיל ב30.4.08 ושוב ב7.7.08 (לפני כן גם אוביטרל) אך עדיין אין וסת, לפני תחילת הטיפולים הוסת הייתה סדירה כל 26 יום למשך 4 ימים תודה, לימור
ד''ר דוד ישי16/07/2008יתכן שהאיחור קשור לדקפפטיל. תתכן סיבה אחרת. אני מציע שתלכי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)