שבוע הריון לאחר החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שבוע הריון לאחר החזרת עוברים
    חפ
    02/07/2008

שלום, ב- 11/6/2008 החזירו לי עוברים מוקפאים, לשמחתי הרבה , קיים כבר שק הריון. רציתי לדעת באיזה שבוע אני ומתי ניתן לראות דופק? שאלה נוספת : נאמר לי להמשיך לקחת כדורים+נרות+זריקות עד 13/7 האם לטעמך ניתן להפסיק לאחר מכן?.. לאיזו מטרה כדורי הפרגינובה? זריקות ג'סטין זה לחיזוק ההשרשה , האם הפרגינובה זה לשמירה על הרירית? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חפ שלום

פרופ' שחר קול
    02/07/2008

גיל ההריון בשבועות: (מספר הימים מיום ההחזרה + גיל העוברים ביום הקפאתם+ 14) לחלק בשבע.
    דופק צפוי סביב שב' 6.
    יש להתמיד בטיפול עד שבוע 9 או בערך 7 שבועות מיום ההחזרה.
    רירית הריונית מחייבת אסטרדיול (פרוגינובה) ופרוגסטרון (גסטון).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרולקטין גבוה

TOOTI
    03/07/2008

שוב קודם כל תודה. קראתי שרמת הפרולקטין בדם יכולה להיות מושפעת משינה ושצריך לעשות את הבדיקה אחרי לפחות שעתיים יקיצה.. האם יתכן שמכיוון שהייתי ערה רק שעה לפני הבדיקה התוצאה היא רמה גבוה של פרולקטין??( ישנתי משהו כמו 4 ש') ולגבי השאלה על סיכויי הצלחת IVF . אמרת שתלוי בעיקר בגיל... אני בת 30 (יש לי ילד בן 10 הריון ספונטני)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרול

פרופ' שחר קול
    03/07/2008

השאלה כמה גבוה.
    רצוי תמיד לחזור על הבדיקה לפני שמתחילים ברור או טיפול תרופתי.
    בגיל 30 ועם הריון מוצלח בעבר סיכויי ה - IVF מצויינים. סביב 50% למחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו