Ivf , הזרקות עם ציסטה , מה ההשלכות ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• Ivf , הזרקות עם ציסטה , מה ההשלכות ?
    לירי
    12/07/2023

בבקשה מענה דחוף . ללא ילדים עדין בת 39 וחודשיים . אחרי סבבה ivf ראשון שהוציאו רק 3 עוברים ו הייתה הפריה אחת , היא לא צלחה . כאשר הגיעה המחזור אחרי, האולרסאונד יצא עם ציסטה של 16 ןהאטסטרודיול מעט גבוה 556 . והרופא נתן לי גלולות ל 10 ימים , קיבלתי שוב וכעת הציסטה נימצאת עדיין , צלולה , בקוטר 19 רמת האסטרודיול : 565 , פרוגרסטרון 2.1 וה l.h 2.3 , ביום ה 3 למחזור והוא אמר לי לחכות לחודש הבא . האם הציסטה מסוכנת, האם היא מורידה את סיכויי הצלחת הטיפול ולמה ? למה האסטרדיול גבוה ומה זה מראה ? , מה גורם לכך ? והאם אכן להפסיק או שכדאי לבקש להתחיל את ההזרקות ( גונל ) . אובדת עצות וממש לא מעוניינת לחכות . אודה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקות

פרופ` דוד בידר
    13/07/2023

הציסטה זה זקיק מהטיפול הקודם וכרגע הוא מפריש הורמונים ,וההוראות של הרופא נכונות ואין כאן שום סכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה בשחלה ו ivf

לירי
    13/07/2023

אז זה בסדר שהמשכנו טיפול עם גונל 450 למרות הציסטה ? היא יכולה לחבל בסיכויי הקליטה ? ( אם יש לי כאבים בגב תחתון מאחור ) יש סיבה להיבהל או שזה הגיוני לרמה ולזה שיש ציסטה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו