ירידה בעובי הרירית בטיפול באסטרופם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ירידה בעובי הרירית בטיפול באסטרופם
    יעל
    19/07/2023

שלום, ביצעתי שאיבה לפני כחודש והוחלט להקפיא את העוברים כדי לעבות את הרירית (ככלל, הוסת שלי לא סדירה והרירית דקה), אני נוטלת אסטרופם כבר שלושה שבועות במינון של 2 מג 3 פעמים ביום. לפני כשבוע, לאחר שהייתה עליה איטית בעובי הרירית, הנחה אותי הרופא לעבור לקחת את הכדור השלישי בערב באופן וגינלי. הרירית אכן עלתה בעקבות זאת ל6.6 לפני כשלושה ימים והתבקשתי להמשיך ליטול שני כדורים דרך הפה ואחד באופן וגינלי. הבוקר התגלה במעקב זקיקים שהרירית ירדה ל5.7. לא ברור לי איך זה יתכן לנוכח המצב.
    האם זה נורמלי? מה המשמעות של זה? האם ניתן יהיה לעבות את הרירית מחדש בטיפול זה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנתונים האלו נראה שהרופא יתקשה להדביק את הפער שנוצר בעובי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/07/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וזה אומר שנדרש לחכות למחזור הבא?

יעל
    19/07/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו המלצתי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/07/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו