עזרה דחוףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוףף
    עזרה דחוףףף
    03/07/2008

שלום לכולם אני לאחר ivf וסת אחרונה 14/05/08 תאריך החזרה 28/05/08 על פי וסת אחרונה אני בשבוע 7+יומיים הייתי היום באולטרסאונד ראשון הרופא ראה שק הריון ועובר, אך לא ראה עדיין דופק. הרופא טען שזה לא מה שציפה לראות. והזמין אותי לבדיקה נוספת בעוד 5ימים. אני קראתי על נשים שספרו שהם לאחר ivf ואצלם ראו דופק בשבוע 8? אני ממש בוכייה ולחוצה כולי כואבת וחוששת אנה עזרו לי וכתבו את חוות דעתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף

פרופ' שחר קול
    03/07/2008

הרופא צודק.
    יש להמשיך ולעקוב.
    היה אמור לראות דופק היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר שחר

עזרה דחוףףף
    04/07/2008

רשמת לי שהרופא היה אמור לראות דופק היום.... השאלה שלי היא אם יש איזה שהוא סיכוי שבעוד כמה ימים, נניח שאגיע לשבוע 8,כן יראו דופק? או שזה אבוד מראש? אז אם כך למה לחכות כמה ימים? אני פשוט מאד מבולבלת משום שקראתי בפורומים שנשים מספרות שרק בשבוע 8 או 9 ראו אצלם דופק... הייתכן? תודה מראש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו