שאלה לגבי מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מוקפאים
    אור
    03/07/2008

יש לי ילד טבעי כך שאנחנו יכולים להיכנס להריון (בן 3.5) אני בת 37. בשלושת ההפריות לא נשארו מוקפאים גם כששאבו 15 ביציות.. רופא פרטי אמר שבגלל זה נראה לו שאני לא מתאימה להפריות כי אין תאים טובים לדעתו זה בגלל הביציות. אני רוצה להבין אם להתייחס לדברי הרופא האם כשאין מוקפאים זה אומר שאיכות התאים ואו הביציות לא טובה ולכן לא אצליח בהפריות שאלה שניהלמה אין לי מוקפאים בהפריות? מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אור שלום

פרופ' שחר קול
    03/07/2008

יש לראות את דוחות המעבדה לגבי כל ביצית וכל עובר כדי להעריך הסיבות.
    אם היה לך בעבר הריון תקין, הסיכוי להריון נוסף הוא טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה נתונים מדף מעבדה

אור
    03/07/2008

בהפריה השניה שנשאבו 15 והחזירו 2 בטופס מעבדה כתוב: בסעיף ההחזרה על התאים good . אני מניחה שזה מדבר על התאים ולא על הזרע. שתי האופציות האחרות הן Fair. poor ובנוסף כתוב 2X6 6/5 AB. בהפריה האחרונה ששאבו רק 2 ואחד הוחזר הוא קיבל ציון B בחלוקה ל7 תאים אני מבינה שאיכות התאים אינה גרועה אבל למה היא לא מגיעה להקפאה , כמו שכתבתי לפי דברי הרופא אם לא מגיע להקפאה מס' פעמים אז זה אומר שאני לא מתאימה להפריה. בבקשה תן לי כיוון והסבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    04/07/2008

הרושם הוא שאת מייצרת עוברים באיכות סבירה, כך שהסיכוי להריון הוא תקין.
    לכל מעבדה שיטת רישום שלה, כך שקשה לי להעריך מדוע לא הגיעו עוד עוברים לשלב שניתן להקפיאם. יתכן והיה ניסיון לגדל לבלסטוציסטים, שלא עלה יפה.
    קשה גם להסביר את הפער העצום במספר הביציות בין 15 ל - 2 בניסיון האחרון.
    אשמח ליעץ באופן אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו