מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי מוקפאיםאור03/07/2008
יש לי ילד טבעי כך שאנחנו יכולים להיכנס להריון (בן 3.5) אני בת 37. בשלושת ההפריות לא נשארו מוקפאים גם כששאבו 15 ביציות.. רופא פרטי אמר שבגלל זה נראה לו שאני לא מתאימה להפריות כי אין תאים טובים לדעתו זה בגלל הביציות. אני רוצה להבין אם להתייחס לדברי הרופא האם כשאין מוקפאים זה אומר שאיכות התאים ואו הביציות לא טובה ולכן לא אצליח בהפריות שאלה שניהלמה אין לי מוקפאים בהפריות? מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול03/07/2008יש לראות את דוחות המעבדה לגבי כל ביצית וכל עובר כדי להעריך הסיבות.
אם היה לך בעבר הריון תקין, הסיכוי להריון נוסף הוא טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה נתונים מדף מעבדה
אור03/07/2008בהפריה השניה שנשאבו 15 והחזירו 2 בטופס מעבדה כתוב: בסעיף ההחזרה על התאים good . אני מניחה שזה מדבר על התאים ולא על הזרע. שתי האופציות האחרות הן Fair. poor ובנוסף כתוב 2X6 6/5 AB. בהפריה האחרונה ששאבו רק 2 ואחד הוחזר הוא קיבל ציון B בחלוקה ל7 תאים אני מבינה שאיכות התאים אינה גרועה אבל למה היא לא מגיעה להקפאה , כמו שכתבתי לפי דברי הרופא אם לא מגיע להקפאה מס' פעמים אז זה אומר שאני לא מתאימה להפריה. בבקשה תן לי כיוון והסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול04/07/2008הרושם הוא שאת מייצרת עוברים באיכות סבירה, כך שהסיכוי להריון הוא תקין.
לכל מעבדה שיטת רישום שלה, כך שקשה לי להעריך מדוע לא הגיעו עוד עוברים לשלב שניתן להקפיאם. יתכן והיה ניסיון לגדל לבלסטוציסטים, שלא עלה יפה.
קשה גם להסביר את הפער העצום במספר הביציות בין 15 ל - 2 בניסיון האחרון.
אשמח ליעץ באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)