מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השפעה שלילית של אספירין בהריון האמנם?גאיה23/07/2023
שלום פרופ׳
אני בת 35. בעברי הריון חוץ רחמי וכעת הריון ברחם שבוע 11. כאמור זהו הריון שני כי הראשון היה מחוץ לרחם. הרופא הציע משבוע 12 אספירין 150. מבינה שתפקידו למנוע רעלת הריון (מציינת שאין לי גורמי סיכון) במיוחד בהריונות ראשונים. לאחרונה קראתי במספר פורומים שמספר בנות רשמו שחוו לילדה שקטה/הפלה במהלך נטילת אספירין בהריון ורציתי לדעת האם נעשו מחקרים לגבי השפעה שלילית של אספירין והסיבוכים שלו. אני מבינה את חשיבותו אבל כאמור מדובר על הריון יקר ואני גם חוששת ליטול אספירין
אשמח לתובנות. בנוסף שכחתי לציין שאני סובלת ממיגרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אספירין בהיריון:התוויה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2023להלן ההתוויות לנטילת אספירין-במצבים אלו רב היתרון על פני תופעות הלואי-גורם סיכון אחד גבוה או שניים בסיכון בינוני צריכות להתחיל עם מינון נמוך של אספירין פעם ביום במהלך הלילה, בתנאי שאין התוויות נגד לשימוש באספירין. גורמי סיכון המפורטים להלן גורמי סיכון גבוהים מחלת יתר לחץ דם במהלך הריון קודם מצבים אוטואימוניים כגון לופוס אריתמטוזיס מערכתית מחלת כליות כרונית תסמונת סוכרת מסוג 1 או סוג 2 יתר לחץ דם כרוני גורמי סיכון בינוניים הריון ראשון גיל 40 ומעלה מרווח הריון של יותר מ-10 שנים BMI של 35 או יותר בביקור הראשון היסטוריה משפחתית של רעלת הריון מרובה עוברים נשים בהריון בסיכון גבוה להגבלת גדילת עובר גורם סיכון אימהי מעשן בהזמנה> 11 סיגריות ביום שימוש לרעה בסמים היסטוריית הריון קודמת SGA קודם (< המאה ה-10) לידה דוממת קודמת היסטוריה רפואית של האם ליקוי כליות תסמונת נוגדנים נגד פוספוליפידים יתר בלוטת התריס בלתי מבוקרת סיבוכי הריון נוכחיים נמוך PAPPA 0.415
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)