אורגזמה ביום החזרת העוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אורגזמה ביום החזרת העוברים
    גלית
    29/07/2023

שאלה חשובה:
    לפני שנה בערך בוצעה לי החזרת עוברים טריים. באותו היום (בערך כשעה אחרי ההחזרה) אוננתי והגעתי למספר אורגזמות. כך גם באחה"צ של אותו יום הגעתי למספר אורגזמות. לאחר כשבועיים קיבלתי תשובה שלילית בבטא. לאחר מכן סיפרתי לחברה שלי והיא אמרה לי שיתכן וזה קשור לאורגזמות שכיווצו את הרחם וכנראה פלטו את העוברים מהרחם. אגב לא נאמר לי מפורשות להימנע מאורגזמה. אמרו לי להמשיך כרגיל הכל. האם יתכן ומס אורגזמות ביום ההחזרה (לאחר החזרה כמובן) או אפילו אורגזמה אחת יכולים לשבש השתרשות??
    זה גורם לי להרגיש ממש רע, אלו היו עוברים יפים ומוקפאים מגיל צעיר.
    מצד שני הרי אם זה היה כ"כ פשוט היו אומרים לנשים אחרי קיום יחסים לא רצויים לאונן מלא פעמים ולהגיע לאורגזמות במועד ההשתקשות הצפוי כדי להכשיל השרשה במקום לגשת לועדות והפלות יזומות וכל הסיפור ..כלומר אם זו שיטה לשבש השרשה כבר היו יודעים עליה גם לצורך מניעת הריון לא רצוי.
    אודה להתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה

פרופ` דוד בידר
    30/07/2023

ההוראות הן לא לקיים יחסים 3 ימים לאחר החזרה.
    ההוראה הזו ניתנת כי אנחנו לא יודעים אם יחסי מין מונעים או לא השרשה.
    לדעתי שום דבר לא מונע השרשה אך בפעם הבאה רצו להגיע לאורגזמות לא בימים הראשונים לאחר החזרה, אין מה למהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו