מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנושא מעקב זקיקיםM.L.A03/08/2023
שלום,
אשמח למענה.
המחזור התחיל בתאריך 19.07.2023.
מהיום השמיני למחזור לקחתי לטרזול כדור אחד ביום חמישה ימים. ביום שני הקרוב שהיה עשו לי מעקב זקיקים, היה זקיק אחד בלבד בגודל 11 וזקיקים קטנים נוספים. היום בבדיקה נצפו זקיקים קטנים רבים שוב, וזקיק בגודל 15. האם ניתן לשער ללא תוצאות בדיקות הדם מתי יהיה הביוץ?
עובי רירית 6.6, יש לי בחלל הרחם פס נוזל שלא היה ביום שני בבדיקה, האם זה מסוכן? אני צריכה לחשוש? יכול להיות קשר לקיום יחסים אתמול לפס נוזל?
חשוב לי לציין שיש לי שחלות פולציסטיות ושאני כמעט חודשיים לאחר הפלה שהסתיימה בשבוע 11. מאז אני מאוד מאוד רגישה במהלך הבדיקות וקיום היחסים.
אשמח למענה בבקשה,
יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיעו תוצאות בדיקות הדם!
M.A.L03/08/2023היי,
כתבתי בפוסט שאין תוצאות עדיין לבדיקות דם.
והם הגיעו.
פרוגסטרון 0.7
אסטרודיל 190.8
Lh 10.28* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר04/08/2023באיזה יחידות נמדד האסטרוגן(E2)?
הפס נוזלי ברחם הוא לא מייחים אלה מהטיפול ואין שום סכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח תוצאות בדיקות דם
M.L.A04/08/2023היי,
לא בדיוק הבנתי את השאלה. מצרפת תמונה. האם התשובה נמצאת בה?
האם אני קרובה לביוץ על פי ערכים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר04/08/2023תוצאות בדיקת הדם של אסטרוגן מראות שהכדורים עדיין לא השפיעו על השחלה כדי שיגדלו זקיקים.
הבדיקה הבאה תראה לנו מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיעו תוצאות בדיקות נוספות
M.A.L06/08/2023שלום,
ראשית רציתי להודות מקרב לב על המענה!
הגיעו תוצאות בדיקות דם נוספות, מצרפת תצלום. במעקב זקיקים נאמר לי זקיק בגודל 22.
קיבלתי הנחיה מהרופא לקיים יחסים עם בעלי אתמול. בשבת.
האם היום הביוץ? מתי להשערתכם אצטרך להזריק אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר07/08/2023הביוץ יכול להיות כל יום והיה צריך להזריק, אם זה מה שרצו לעשות, את האוביטרל אתמול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקתי אוביטרל בתאריך 06.08 ב23 בלילה
M.A.L07/08/2023מתי בדיוק אמור להתרחש הביוץ?
נו ההנחיה 'קיבלתי מהרופא, אך לא הבנתי מהו זמן הביוץ המדויק. תודה על המענה 🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)