הפלה מאיימת שבוע 12 פלוס 6

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפלה מאיימת שבוע 12 פלוס 6
    לירון
    04/08/2023

שלום פרופ׳
    אני לקראת סיום שבוע 12. לפנות בוקר הרגשתי שיטפון והתעוררתי בבהלה. כל הסדין דם והרצפה פלוס כאבי התכווצות בטן תחתונה וכאבי גב תחתון. ניגשתי לשירותים וקרה הדבר ממנו חששתי. מהר רצתי למיון והרופא אמר שלא יודע ממה הדימום (כן ראה דופק ועובר תואם לגיל), עברתי גם בדיקות דם ושוחררתי הביתה. כרגע במיטה עם כאבים ודימום שלא מפסיק. אני מבינה שזה לא תקין ורוצה לדעת איך להתנהל מעתה והילך? יש לי שבוע הבא בדיקת שקיפות וסקירה ואני ממש בחרדות מכל המצב. ממה נובע הדימום והאם חלילה צריך להספיד? קשה לי נורא כי מדובר על הריון יקר לאחר חוץ רחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה מאיימת שבוע 12 פלוס 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה

פרופ` דוד בידר
    04/08/2023

קיימים דימום מסוג זה שקשורים לשליה ולמבנה שלה.
    כל עוד קיים דופק, יש להמשיך במנוחה ואולי לקחת זריקות פרוגסטרון ל4 ימים בערך וסיכויים טובים שימשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקות בהמשך לתגובתך

לירון
    04/08/2023

תודה על המענה. הרופא במיון אמר שרוצה שאחכה יומיים לראות מה קורה ואם יש הטבה להתחיל לקחת פרוגסטרון. האם לאור נסיונך, ההמתנה הזו היא קריטית ועדיף להתחיל לקחת כמה שיותר מהר ובנוסף, האם יעילות הזריקות טובה יותר? כשרשמת שאתה מאמין שיהיה בסדר הכוונה רק לאחר תמיכה הורמונלית שזה יכול להסתדר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    04/08/2023

אני מטפאמין שיהיה בסדר
    אם כבר מחליטים אז צריך לתת זריקות ולא לחכו יומיים.
    אבל גם בלי זריקות זה יסתדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו