כאבי בטן שמזכירים מחזור וכאבי גב תחתון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן שמזכירים מחזור וכאבי גב תחתון
    לירון
    09/08/2023

היי פרופ׳
    לפני יומיים עברתי שקיפות וסקירה שיצאו טפו טפו תקינים. מתחילת ההריון אני ממש חלשה אבל כעת בשבוע 13 אני מרגישה שהכאבים מתחזקים נורא ובנוסף היום התעוררתי עם התכווצויות שרירים בצוואר וברגליים וכאבים לא נעימים. כאבי גב תחתון וכאבי התכווצות ברחם שמזכירים מחזור. היום קמתי מהמיטה ובנוסף הרגשתי דקירה חזקה וחדה מצד ימין שחה לאחר מנוחה. מאובחנת עם שרירן 5 סמ בצד שמאל ושליית פתח אחורית שאבחנו בסקירה הראשונה. לפני שבוע דימום ווסתי שמזכיר ווסת ולאחר בדיקות בבית חולים שוחררתי. לרופאים אין יותר מדי מה להגיד והם ממליצים על מנוחה ואולי לנסות להשיג שמירת הריון
    הייתי מעוניינת לדעת ממה נובעים הכאבים והחולשה ומה ניתן לעשות בנוגע לזה? אני כבר לא יודעת מתי ללכת להיבדק ומתי לא. עברתי המון בדיקות us מתחילת ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערכתי שבין העובדה שאת בהיריון לבן נוכחות השרירן אלה הן נסיבות הרקע לבעיה,המלצה ריבו מנוחה והמנעות מיחסים וביקורת רפואית צמודה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/08/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו