פרוגסטרון גבוה לפני שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון גבוה לפני שאיבה
    נ.
    13/08/2023

שלום פרופ',
    לפני שבוע עברתי שאיבה כאשר יומיים לפני, ביום האוביטרל, היה פרוגסטרון 5.3. לאחר התלבטויות החלטתי להחזיר עובר 1 יום 3 (הרופא שלי רצה להחזיר 2 ואמר שהפרוגסטרון לא חריג מדי). מה לדעתך הסיכוי להריון בנוכחות ערך פרוגסטרון שכזה בשלב הפוליקולארי?
    בנוסף בפעם הראשונה הצליחו להקפיא אצלי עוברים. הוקפא העובר השני שהיה באיכות גבוהה ביום 3, ולאחר מכן בדוח גיליתי שעוד עובר שהיה באיכות נמוכה הצליח להגיע לשלב הבלסטוציסט והוקפא גם כן. מה הסיכויים של עובר כזה להביא להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם למרות הפרוגסטרון הגבוה יחסית הנך צעירה הרי שסיכוייך וסיכויי העוברים להשתרש טובים למדי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/08/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על המענה

נ.
    13/08/2023

לצערי לא צעירה (38) ועם רזרבה לא מרשימה במיוחד (יש בבית ילד כמעט בן שנתיים מטיפול קודם). אני מבינה שהסיכוי שלי לעובר תקין גנטית הוא לא משהו, השאלה שלי האם ועד כמה הפרוגסטרון מפחית את הסיכוי להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין סיכוי סביר להשתרשות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו