דימום שחזר בהריון שבוע 14

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום שחזר בהריון שבוע 14
    שרי
    18/08/2023

היי פרופ׳
    מוצאת את עצמי כל מספר ימים נבדקת במיון ערב כאבים או דימומים. לפני שבועיים היה דימום מסיבי שנרגע ולאחר מכן שקיפות וסקירה שיצאו תקינים טפו טפו. היום התעוררתי עם כאבי בטן חזקים מסוגים שונים (דקירות מצד שמאל וכאבי מחזור בבטן האמצעית). רוב הזמן אני נחה. בצהריים החל שוב דימום (חום אבל החשש שזה יתחזק) וניגשתי שוב למיון להיבדק. הרופאה אמרה שבשבוע כזה לא אמורים כבר להיות דימומים ושגם לא יודעת מה מקור הדימום ולדעתה גם פרוגסטרון לא יעזור. פשוט להיות עם יד על הדופק ועל כל דימום מומלץ להיבדק. הפחד שלי שזה חלילה יתחזק ובנוסף אני מרגישה לא בטוחה כי מדובר על הריון יקר בגיל מבוגר ואין לי מושג איך להתנהל על כל מצב של דימום ו/או כאבים. רוצה לדעת מה הסיכוי חלילה להפלה בשלב כזה כי כל דימום מקפיץ אותי ואני מרגישה חרדה וחוסר ביטחון
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום שחזר בהריון שבוע 14

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום

פרופ` דוד בידר
    18/08/2023

דימומים מסוג זה מתאימים לסוג שח היפרדות כרונית של השליה.
    במצב זה יש כל בזמן הפלה מאיימת.
    בכל מקרה במצבים כאלה דרושה יותר מנוחה ולשקול הזרקת פרוגסטרון לתקופה מסוימת ולהיות במעקב ביחידה להריון בר סיכון גבוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו