האם יכולה לעשות us פעם בשבוע?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יכולה לעשות us פעם בשבוע?
    קרן
    28/08/2023

היי פרופ׳
    אני בשבוע 16 ואין לי us ביתי. יש ליד הבית רופא מיון נשים בקופח ויכולה להגיע כל פעם. מדובר על הריון ראשון בגיל לא צעיר ואני מאוד חרדתית ולכן מרגישה בנוח אם נבדקת לעתים תכופות. מבינה שרוב הרופאים חושבים שזה חסר ערך מוסף ואין טעם ובכל זאת הייתי רוצה לדעת האם זה בסדר שאבדק פעם בשבוע ? כלומר האם חלילה יכול להיווצר איזשהו נזק מבדיקה כזו שנעשית לעתים קרובות בהנחה והחשיפה היא לכמה דקות כל פעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם

פרופ` דוד בידר
    28/08/2023

אפשר לעשות אלא שזה לא יעיל בשום מקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיבה שזה לא יעיל?

קרן
    28/08/2023

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Us

פרופ` דוד בידר
    28/08/2023

הדופק לא יפסיק מעצמו רק באופן נדיר וללכת כל שבוע לבדיקה זה סתם טרטור ויש ללכת לפי פרוטוקול מעקב הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו