גירוי יתר של השחלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גירוי יתר של השחלות
    גלי
    04/07/2008

שלום, עברתי החודש מחזור ראשון של גונאל-אפ, ולאחר שביום שני האחרון רמת האסטרדיול עלתה למעל 8000 + 13 זקיקים מעל 10 מ"מ בשתי השחלות, הרופא שלי אמר שכנראה מדובר בגירוי יתר, ויש להפסיק את הטיפול. במעקב זקיקים שנערך היום - ארבעה ימים לאחר הפסקת הטיפול - נמצאו 22 זקיקים בגודל שבין 10-23 מ"מ + זקיקים קטנים מרובים בשתי השחלות. ללא נוזל בדוגלס. אסטרדיול 944 ופרוגסטרון 3.7. הרירית ירדה מ- 11 מ"מ ל- 6.4 מ"מ. האם נראה לך שלאור ממצאים אלו יש היתכנות לביוץ החודש? הרופא שלי אמר שבעיקרון אני יכולה לקיים יחסי מין, אבל מה הסיכוי להריון במצב כזה, והאם זה לא מסוכן? אודה לתשובתך, גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי יתר של השחלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גלי

ד''ר דוד ישי
    04/07/2008

לא אמרת האם מדובר במחזור של טיפול רגיל או ב IVF.
    יתכן מצב של ביוץ, אבל הוא לא סביר. בכל מקרה אני מציע שתמנעי מיחסי מין החודש כדי שלא תהרי. הריון עלול להחמיר מצב של גירוי יתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

גלי
    04/07/2008

תודה על התגובה המהירה. מדובר בטיפול שהיה אמור לכלול הזרעה, אך לא כלל בשל הגירוי. חוץ מזה, סתם רציתי לדעת - אם ישנם זקיקים גדולים (למשל 23 מ"מ), האם זה לא אומר שיהיה ביוץ? אחרת, מה בדיוק קורה להם? תודה גלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גלי

ד''ר דוד ישי
    05/07/2008

בד"כ כשיש נפילה חדה באסטרוגן אין ביוץ והזקיקים נספגים. כמובן שלא מדובר במתמטיקה ומדי פעם עלול להיות ביוץ לכן צריך להזהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו