חוסר מינון בהזרקת פרגובריס

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חוסר מינון בהזרקת פרגובריס
    אביטל
    04/09/2023

בת 40. ברקע מחלה כלייתית כרונית. לאחר מס' סבבים של ivf החזרות שלא צלחו והריון שנפל בשבוע 8 (ללא דופק). בעברי הזרקתי פרגובריס של 900 יחי' ללא כל בעיה וכעת ניתנו לי מזרקים של 450 כאשר הרופא ביקש ממני להזריק 275 יחי'. כבר קרה לי בשני מזרקים שכשפתחתי מזרק חדש המנה הראשונה ניתנה במלואה והמזרק "התאפס" ובמנות השניות תמיד נשאר בחלון כתוב 25 ו- 50 אך כשהסתכלתי במזרק לא נותר כלל חומר. אני חוששת שלא ניתן לי כל המינון המבוקש. האם ידוע על דבר כזה שקורה? האם זה קריטי? יש לציין שאני אחות במקצועי ובודקת היטב את המינון הדרוש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר מינון

פרופ` דוד בידר
    05/09/2023

לא מכיר מה שכותבת.
    רצוי לבדוק מה המינון שקיבלת ואולי לפנות לאחות פוריות שתראה מה מזריקה בדיוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאביטל

לירון
    05/09/2023

סליחה שאני מתערבת.
    אבל כשנשאר בחלונית מס' שרשום וזה לא מתאפס זה אומר שאת צריכה להשלים ממזרק חדש את המינון שנשאר רשום בחלונית. במקרה שלך כפי שציינת 50 או 25... הרי אם קיבלת 2 מנות של 275 ברור שבמזרק של 450 אין את כל המינון הנדרש לשתיהן... לרוב יש תוספת קטנה שהיצרן מוסיף של כ 50-75 תלוי גודל מזרק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו