מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננות בלט גמירה לפני משגלעומר08/09/2023
היי, שאלתי את השאלה הנ״ל כאן לפני חודש(אני יצרף אותה) ענית לי שלא צריך ללכת לפי מה שאשתי קראה אלה לפי הוראות הרופא.
מהן הנחיות הרופא?
השאלה עצמה:
היי, אני ואשתי החלטנו לנסות להיכנס להריון.
אשתי אמרה שהיא קראה איפשהו שבשביל זרע טוב צריך להתנזר 4 ימים לפני
אני לא רגעל כל כך להתנזר אז מה שאני עושה זה פשוט יומיים פפני ולילה לפני שאנחנו שוכבים, אני מאונן בשביל הגירוי המיני(קשה לי בלי זה) אבל לא גומר(מגיע קצת לפני הגמירה ואז עוצראת עצמי.רציתי לדעת האם זה יכול לפגוע בשרע עצמו ביום המשגל(בראש שלי זה כן כי זה מזיז אותו ומחזיר אותו למקום שהוא לא צריך להיות בו) ואם לא אז מצוין.
רציתי לשמוע את דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
פרופ` דוד בידר09/09/2023כל מה שאתה כותב זה המצאות ומחשבות שלך .
בשביל הריון צריך זרע בזמן הביוץ ללא כל מיני ספקולציות שאתה חושב או קורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות ללא גמירה לפני ניסיון כניסת להריון.
עומר10/09/2023היי דוקטור, או שאני לא מבין אותך או ההפך, פשוט אני לא מבין כל כל איך התשובה קשורה למה ששאלתי.
מה ששאלתי בתכלס זה האם אוננות ללא גמירה בימים שלפני ניסיון הכניסה להריון פוגעת באיכות הזרע(האוננות זה בשביל להוריד את החרמנות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר10/09/2023אני לא יודע מה זה אוננות ללא גמירה.
לכן אף אחד לא יכול לענות לך מפורשות על מה שאתה שואל.
בגדול אני לא חושב שהאוננות ללא גמירה פוגעת בתהליכי הפריה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות ללא גמירה
עומר21/09/2023היי דוקטור, הכוונה באוננות ללא גמירה זה שבימים לפני דאני ואידתי שוכבים אני מאונן עד למצב שבו אני יכול לגמור אבל לא גומר.אני שם לב שזה מרגיע אותי ומוריד לי את החרמנוצ. בגלח זה אני גם חשבתי שזה פוגע כי זה מוריד את החרמנות. חות מכמה טיפות שקופות דביקות לא עוצא לי זרע בכלל, וככה אני מצליח ״להשאיר״ את הזרע אצלי טגם חהירגע ולהוריד את החרמנות. וזה נשמע לי קצת טוב מלהיות אמיתי וגם נראלי אבולציונית זה שאני פחות חרמן זה כי הגוך שלי פחות פורה?
סליחה על החפירות ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)