השפעת שרירן על הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השפעת שרירן על הריון
    מיכל
    12/09/2023

היי פרופ׳
    אני בהריון יקר ובסיכון (חוץ רחמי בעבר) ולא צעירה. שבוע 18 ומאז השרירן גדל וכרגע על 6.5 סמ. רציתי להבין מעבר לכאבים שאני מרגישה, מה הן השלכות השרירן על ההריון? אני ממש מפחדת. כרגע בשמירה ורוב הזמן נחה. קניתי גם us ביתי אבל יש הגבלה על מספר הבדיקות. האם על כל כאב ללכת להיבדק אצל הרופא? אין ניתן להבדיל מתי זה חשוב ומתי לא? אני בחרדות ממש ואשמח להבין אין להתנהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת שרירן על הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעה

פרופ` דוד בידר
    12/09/2023

שריריו גדל בהריון ותלוי היכן נמצא אך לרוב לא יפריע להריון.
    אולטרה סאונד ביתי הוא מיותר ויש לנהוג לפי הוראות רופא מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה us ביתי מיותר לדעתך?

מיכל
    12/09/2023

אשמח להבין האם בגלל שזה חלילה עושה יותר נזק או בגלל שאין צורך לבדוק יותר מדי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    12/09/2023

לא בגלל שעושה נזק אלא שאין יתרון לעשות בבית כל הזמן כדי להירגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה us ביתי

מיכל
    13/09/2023

תודה עח המענה
    יכולה להבין את הרציונל שלך מאחורי זה ובכל זאת רציתי לדעת לגבי סיפורים שפרסמו או שקראתי על נשים שהיו בחודש מתקדם וטענו שהus הציל אותן כי ברגע שיצא משהו לא תקין זימנו אותן מיד לבית חולים ויילדו אותן מהר. מה דעתך על זה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    13/09/2023

אני לא חושב שזה נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו