הפריה חוץ גופית- ילד שלישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה חוץ גופית- ילד שלישי
    אפרת
    16/06/2007

יש לי תאומים מקסימים שנולדו בהפריה חוץ גופית בבי"ח.מבדיקה נאמר לי כי הפריה נוספת לילד השלישי הוא בהשתתפות של 50% היתכן שזוגות שרוצים להביא ילדים נוספים בשל עלויות הפריה יוותרו על חלומם? לאיזה גורם ניתן לפנות ע"מ שניתן להיעזר כספית בעלויות ההפריה לילד השלישי?

מעבר לסיוע של קופת החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אפרת

ד''ר דוד ישי
    16/06/2007

ככל הידוע לי אין אף גורם מלבד הקופות ( בד"כ דרך הביטוחים הנוספים שלהם ) שתומך כספית בזוגות שיש להם כבר שני ילדים.
    עם כל הכעס שלך ( שאני מבין אותו ) את צריכה לדעת שהסיוע שנותנת מדינת ישראל הוא הגבוה בעולם אפילו בהשוואה למדינות הרבה יותר עשירות מאיתנו. אין אח ורע בעולם לחוק הקיים בארץ שמאפשר לכל זוג טיפולים חינם ככל שצריך עד שיהיו להם שני ילדים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על תשובתך-למרות האכזבה

אפרת
    16/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו