סיכוי להיכנס להריון טבעי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכוי להיכנס להריון טבעי
    יעל
    13/09/2023

היי,
    אני בת 33 עם ילד מהריון טבעי. היום מטופלת ivf כתוצאה מחסימה בחצוצרה אחת ככל הנראה מהלידה. כל הבדיקות שלי ושל בעלי תקינות. לאחר 3 החזרות שנכשלו החלטתי לקחת הפסקה של חודש ולנסות באופן טבעי, מה גם שיצא שהזקיק המוביל הוא מהחצוצרה הלא חסומה. מה הסיכוי שלי להריון טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להיכנס להריון טבעי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתן להרות גם אם רק חצוצרה אחת מתפקדת,אלא אם מדובר בחסימה חצוצרתית דיסטלית הגורמת גם לצבירת נוזלים בחצוצרה הפגועה-מצב כזה מפחית את סיכוייך ודורש התערבות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/09/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי להיכנס להריון טבעי המשך

יעל
    14/09/2023

היי, תודה על המענה.
    לפי בדיקת סונו שעשיתי כתוב כי הודגם מעבר לאורך כל החצוצרה הימנית ללא הידוסלפינקס ומשמאל לא הודגם מעבר מהחלק הפרוקסימלי ללא הידוסלפינקס. בכל הזמן הזה שאני מטופלת אף פעם לא היה לי נוזל בחצוצרות.
    על כן אשמח אם תוכל לענות לי על שתי השאלות:
    1. על סמך מה שכתבתי ובגלל שהביוץ החודש הוא מהחצוצרה הלא חסומה מה הסיכוי להריון באחוזים?
    2. האם הגיוני שנכנסתי להריון מההחזרה אחת של עובר באיכות בינונית ואז נאלצתי לעבור הפסקה ועכשיו כבר עברתי 3 החזרות שנכשלו ( מתוכם שניים בציון הגבוהה ביותר)? חשוב לי שוב לציין שהכל נמצא תקין אצלנו מלבד החצוצרה ומאז הגרידה עשיתי פעמיים היסטרוסקופיה והרופא אמר שהרחם תקין לגמרי ובמצב מושלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

יעל
    15/09/2023

פרופסור אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה. תודה ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו