אוביטרול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרול
    דנה
    04/07/2008

לקחתי אתמול בשעה 7 וחצי בבוקר אוביטרול, נאמר לי כי רק אחרי 36 שעות צפוי הביוץ, הווה אומר היום בשעה 19:30, עשיתי בדיקת ביוץ ביתית בשעה 17:00 ונראו 2 פסים- מה זה אומר? אני פוחדת שאפספס את הביוץ כי אולי הוא התחיל עוד קודם... בבקשה לתשובה והמוןןן תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דלית

ד''ר דוד ישי
    04/07/2008

הערכה הבייתית לא בודקת ביוץ אלא את רמת ההורמון שגורם לביוץ. לא ניתן לדעת לפי הערכה את שעת הביוץ המדוייקת ובכלל, השעה המדוייקת של הביוץ חסרת משמעות לחלוטין למעט בטיפולי IVF תעשי את כל מה שהנחו אותך לעשות בהנחה שהביוץ הוא ב 1930 והכל יהיה בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן ביוץ

דנה
    04/07/2008

בהנחה שאתעלם בהתשובה החיובית של הביוץ בערכה הביתית ואתייחס לזמן 36 שעות מלקיחת האוביטרול (הבנתי נכון?), כמה זמן יימשך הביוץ והאם יש משמעות לפעמים של קיום יחסי מין (הפכתי לטפשה רצינית מאז הטיפולים, בעלי אומר שההורמונים משבשים לי את תאי המוח-פעם הייתי חכמה יותר, מצטערת)...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דלית

ד''ר דוד ישי
    05/07/2008

הביוץ מתרחש ברגע מסויים שבו מתבקע הזקיק והנוזל עם הבייצית שבתוכו נשפך לבטן. אם הזרע מצויין אין יתרון ברור לקיום יחסי מין שניים. כאשר הזרע פחות טוב רצוי לקיים פעמיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו