טיסה להודו האם לתחסן?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיסה להודו האם לתחסן?
    דנה
    16/09/2023

היי פרופ׳ אני בשבוע 18 ובעלי אמור לטוס עוד חודש/חודשיים להודו לניו דלהיי מטעם העבודה למשך ארבעה ימים עד שבוע (עוד לא ידוע). הוא יהיה שם במלון. לפני חמש שנים גם נשלח מטעם העבודה להודו אבל עשה בזמנו חיסונים. עכשיו הוא טוען שאין צורך שהוא יתחסן למרות שהוא לא התייעץ עם שום רופא משפחה. האם לאור העובדה שאני בהריון, אתה חושב שעליו להתחסן? אני ממש בחרדות מזה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסה להודו האם לתחסן?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיסה

פרופ` דוד בידר
    16/09/2023

הטיסה שלו לא קשורה להריון שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דנה
    17/09/2023

הכוונה האם יש סיכוי שבעלי יחטוף שם חלילה משהו מה שחלילה יכול לגרום להידבקות? הוא בכל מקרה שוקל להתחסן לטיפוס הבטן. האם זה בסדר??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    17/09/2023

לא יקרה כלןם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    17/09/2023

לא יחטוף משהוא שיזיק לך.
    זה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו