מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע שישיחפ05/07/2008
שבת שלום, אני לאחר החזרת עוברים מוקפאים (החזרה ב- 11/6), בדיקת בטא תקינה (150 ביום 12 ו401 ביום 14 ) לפני שבוע נצפה שק הריון בודד, בשבוע האחרון אני לא מרגישה דבר בבטן,(לעומת כאבים שהיו לי מידי פעם בשבוע שעבר), אין לי בחילות כלשהם/ כל תופעות אחרות . לצערי הרופא שלי בחול עד ה- 13 ביולי- ז"א עד תאריך זה לא אוכל לעשות אולטרסאונד בכדי לראות את הדופק. האם כדאי ללכת לעשות אולטרסאונד בינתיים אצל רופא נוסף בכדי להפריך את החששות או להמתין לחזרתו? אני רוצה לציין שאני עדיין עושה זריקות גסטון, לוקחת נרות וכדורי פרגנובה. האם אני דואגת לשווא? האם ייתכן שבשני הריונות ראשונים שלי היו לי בחילות מההתחלה ובהריון זה לא יהיו בחילות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חפ
ד''ר דוד ישי05/07/2008אם החששות שלך נובעים מזה שאין לך תחושות שכביכול צריכות להיות, את יכולה להרגע. אין לזה חשיבות. כדאי לעשות אולטרסאונד בשבוע 7 . אם חשוב לך שהרופא שלך יעשה את הבדיקה את יכולה לחכות לו כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רב על התשובה , נחכה עוד שבוע..
חפ06/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חפ
רמית05/07/2008לי החזירו ב-10.6 מוקפאים ב-24.6 14 יום אחרי יצא לי בטא 297 ובדיוק כמוך אני לא מרגישה כלום חוץ מקצת גודש בחזה כנראה מהנרות והכדורים מחר יש לי א.ס אני יעדכן אותך מה קורה מקווה לבשורות טובות אמן.אני עדיין ללא ילדים מחזיקה אצבעות שיהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חפ06/07/2008תודה רבה לך... מחזיקה לך גם אצבעות, האם גם אצלך נצפה כבר שק הריון? את אחרי החזרת מוקפאים? אנאיידעי אותי אם רואים כבר עובר/דופק... שבוע מקסים, בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה איתך חפ?עשית בדיקה?מה אמרו?
רמית13/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)