שבוע שישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שבוע שישי
    חפ
    05/07/2008

שבת שלום, אני לאחר החזרת עוברים מוקפאים (החזרה ב- 11/6), בדיקת בטא תקינה (150 ביום 12 ו401 ביום 14 ) לפני שבוע נצפה שק הריון בודד, בשבוע האחרון אני לא מרגישה דבר בבטן,(לעומת כאבים שהיו לי מידי פעם בשבוע שעבר), אין לי בחילות כלשהם/ כל תופעות אחרות . לצערי הרופא שלי בחול עד ה- 13 ביולי- ז"א עד תאריך זה לא אוכל לעשות אולטרסאונד בכדי לראות את הדופק. האם כדאי ללכת לעשות אולטרסאונד בינתיים אצל רופא נוסף בכדי להפריך את החששות או להמתין לחזרתו? אני רוצה לציין שאני עדיין עושה זריקות גסטון, לוקחת נרות וכדורי פרגנובה. האם אני דואגת לשווא? האם ייתכן שבשני הריונות ראשונים שלי היו לי בחילות מההתחלה ובהריון זה לא יהיו בחילות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע שישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חפ

ד''ר דוד ישי
    05/07/2008

אם החששות שלך נובעים מזה שאין לך תחושות שכביכול צריכות להיות, את יכולה להרגע. אין לזה חשיבות. כדאי לעשות אולטרסאונד בשבוע 7 . אם חשוב לך שהרופא שלך יעשה את הבדיקה את יכולה לחכות לו כמה ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רב על התשובה , נחכה עוד שבוע..

חפ
    06/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חפ

רמית
    05/07/2008

לי החזירו ב-10.6 מוקפאים ב-24.6 14 יום אחרי יצא לי בטא 297 ובדיוק כמוך אני לא מרגישה כלום חוץ מקצת גודש בחזה כנראה מהנרות והכדורים מחר יש לי א.ס אני יעדכן אותך מה קורה מקווה לבשורות טובות אמן.אני עדיין ללא ילדים מחזיקה אצבעות שיהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חפ
    06/07/2008

תודה רבה לך... מחזיקה לך גם אצבעות, האם גם אצלך נצפה כבר שק הריון? את אחרי החזרת מוקפאים? אנאיידעי אותי אם רואים כבר עובר/דופק... שבוע מקסים, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה איתך חפ?עשית בדיקה?מה אמרו?

רמית
    13/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו