אוננות ללא שפיכה פוגעת בזרע?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוננות ללא שפיכה פוגעת בזרע?
    עומר
    23/09/2023

היי דוקטור, ראיתי שלא ענית לי על השאלה, אני משאר שזה כי לא שמת לב, אז אני אחזור עלייה שוב פעם. שאלתי אותך אם אוננות ללא שפיכה פוגעת בזרע, מכיוון שאני ואשתי מתראים כל 4 ימים וקשה לי להתנזר 4 ימים אז אני מאונן אבל לא שופך כדי לא לאבד זרע. רציתי לשאול אותך האם זה פגוע בזרע משום שפיזיולגית זה מזיז אותו מהמקום שלו לפני שהוא אמור לזוז(נראלי) החזרת לי תשובה שאתה לא יודע מה זה בדיוק אומר לאונן אבל לא לגמור. וזאת התשובה שכתבתי לך ולא ראית:
    הכוונה באוננות ללא גמירה זה שבימים לפני שאני ואישתי שוכבים אני מאונן עד למצב שבו אני יכול לשפוך אבל לא שופך.אני שם לב שזה מרגיע אותי ומוריד לי את החרמנות. בגלל זה אני גם חשבתי שזה פוגע כי זה מוריד את החרמנות. חוץ מכמה טיפות שקופות דביקות לא יוצא לי זרע בכלל, וככה אני מצליח ״להשאיר״ את הזרע אצלי וגם להירגע ולהוריד את החרמנות. וזה נשמע לי קצת טוב מלהיות אמיתי וגם נראלי אבולציונית זה שאני פחות חרמן זה כי הגוך שלי פחות פורה?
    סליחה על החפירות ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות

פרופ` דוד בידר
    23/09/2023

אנימלא מבין איך אתה מתראה עם אשתך פעם ב4 ימים ואנחנו כל יום.
    בכל מקרה כל מה שאתה כותב או תעשה לא פוגע בזרע וביכולתו להפרות.
    גם לא מבין מה זה אוננות ולא פולט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו