במהלך בירור שבוע אחרי הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• במהלך בירור שבוע אחרי הזרעה
    דור
    28/09/2023

שלום, שבוע אחרי הזרעה נשלחתי מהמרפאת אחיות למוקד נשים לבירור לאחר כאבים בבטן תחתונה בלתי פוסקים וכאבים בחזה, נאמר לי שאין גירוי יתר ונצפתה ציסטה 25X23 בשחלה השמאלית ששם התפתח הזקיק עליו עשינו את ההזרעה. רירית 11 ועוד זקיק נוסף בימין בגודל 16 מ"מ. אני יודעת שזה מוקדם לבטא אבל עשו לי בבדיקות ויצא אסטרוגן 3990 פרוגסטרון 104 LH 0.7 ובטא 9 . במוקד הומלץ לי להפסיק עם התמיכה (אנדומטרין) . השאלה שלי אם סיכוי שאכן מתרחש פה התפתחות של הריון? להמלצתם הפסקתי עם התמיכה ואני כבר 36 שעות בלעדיה. תודה רבה רבה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במהלך

פרופ` דוד בידר
    28/09/2023

הבטא חיובית לכן כדאי לחדש תמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

דור
    28/09/2023

לפי יתר המדדים אופטימיות זהירה?
    הגיוני שזקיק שעובר הליך ביוץ נשאר כציסטה?
    היית ממליץ לעשות מחר בדיקה חוזרת? בראשון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    29/09/2023

זקיקי יכול לעבור לציסטה
    תחזרי על בדיקת בטא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו