המשך טיפול/התערבות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול/התערבות
    דנה
    28/09/2023

היי
    אני בת 33. אני ובן זוגי מנסים להיכנס שנה להריון. בשנתיים האחרונות המחזור שלי לא סדיר, יכולים להיות הפסקות של חודשיים-שלושה ללא וסת, לא פוליצסטית, לא התגלתה סיבה מיוחדת, פרופיל הורמונלי תקין. מתוך השנה שאנחנו מנסים, רק 5 חודשים הייתה לי וסת וניסינו לתזמן יחסים לפי הפרשות ובדיקות ביוץ ביתיות, מה שלא צלח. החודש עשינו מעקב זקיקים והיה ביוץ שניסינו לקיים יחסים סביבו. בדיקת זרע תקינה למעט מורופלוגיה 1 אחוז. הרופא ייעץ לא לבזבז זמן ולעלות ישר להזרעות עם הורמונים, מה שלי מרגיש כרגע טיפה קיצוני, הייתי מעדיפה להימנע. יש גם היסטוריה של סרטן שד במשפחה ואני נדרשת למעקב כל חצי שנה.
    מה הייתם ממליצים? מעקב זקיקים של חודש נוסף רק עם יחסי מין? או מעקב זקיקים עם הזרעה ללא הורמונים? זאת כמובן בהנחה שיש ביוץ שנאתר.
    מבולבלת וחוששת, אשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך טיפול/התערבות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

דנה
    28/09/2023

הרופא התכוון להזרעה עם אוביטרל כיוון שסירבתי להורמונים נוספים כרגע. אבל מבחינתו היה כבר עכשיו משלב עוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא ספק לבצע השבחה והזרעה במועד היעודי של הביוץ

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/09/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו