פוליפ שאלה לפרופסור בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוליפ שאלה לפרופסור בידר
    יעל
    01/11/2023

האם במידה ויש פוליפ ברחם הוא יכול לגרום לכתמים חומים קלים בניגוב שלא באופן קבוע? אסביר.
    לפני 4 חודשיים היה איזה שבועיים שהיו לי הכתמות שלא בזמן מחזור, לאחר שקיבלתי מחזור הכל הסתדר ומאז כבר לא היו לי הכתמות חומות ועכשיו לאחר 4 חודשים שהכל היה תקין לחלוטין , שוב הכתמות : כשבוע וקצת לאחר סיום המחזור החלו לי הכתמות ועד עכשיו שאני 3 ימים לפני קבלת המחזור הנוסף...
    ( אציין שלפני 4 חודש הלכתי לרופא שאמר שכנראה מהפוליפ) אבל מאחר שראיתי שזה הפסיק אני תוהה האם פוליפ יכול לגרום רק מדיי פעם להכתמות?)
    אוסיף שלפני כמה שנים שניסיתי להיכנס להיריון הוצאתי את הפוליפ מהרחם כנראה חזר שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפ שאלה לפרופסור בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ

פרופ` דוד בידר
    01/11/2023

לא קשור לפוליפ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליפ?

יעל
    01/11/2023

אז למה יכול להיות שזה קשור? כי הסתכל בצוואר הרחם ואמר שתקין וגם בדיקת פאפ מלפני שנתיים וחצי יצאה תקינה אז איפה יכולה להיות הבעיה? זה משהו שאמור להלחיץ? האם זה נחשב טבעי דברים כאלה? אציין שלא משתמשת בגלולות או התקנים למיניהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליפ

פרופ` דוד בידר
    01/11/2023

זה קשור לרירית הרחם ופעולת ההורמונים ואפשר לבדוק זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

שרית אקריש
    01/11/2023

איזה בדיקה ? והאם זה מעיד על בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    02/11/2023

אםשר לעקוב הורמונלית, אפשר לבצע היסטרוסקופיה …

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו