ממצא אקוגני 28/25 מ"מ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ממצא אקוגני 28/25 מ"מ
    דינה
    04/12/2023

שלום,
    בת 39 בתהליך ivf לקראת החזרה. במהלך אולטרסאונד נראה כי יש ממצא באזור צוואר הרחם 28/25 מ"מ. עובי רירית 14 ס"מ לפני ביוץ. מה זה הממצא הזה? בבדיקה גניקולוגית לפני 7 חודשים הכול היה תקין. האם יכול להיות שאלו שאריות של המחזור שהיה? המחזור האחרון היה ארוך יחסית.

אודה לקבלת תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצא אקוגני 28/25 מ"מ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצא

פרופ` דוד בידר
    04/12/2023

מה תיאור הממצא? מה הבודק חשב.?
    יתכן וזה ציסטה על שם נבוטיאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דינה
    04/12/2023

רק רשמה ממצא אקוגני באזור צוואר הרחם 28/25 מ"מ. בעקבות דימומים חזקים הרופאה שלי בדקה אותי לפני 7 חודשים והכול היה תקין (אני סובלת מהמופיליה), ובדיקת הפאפ שלי תקינה. על אף מה שנרשם, אמרו לי להגיע להחזרה. האם יש מקום לדאגה לדעתך? בגלל בעיית הקרישה שלי, ייתכן שאולי זה שאריות מהמחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

דינה
    05/12/2023

רק רשמה ממצא אקוגני באזור צוואר הרחם 28/25 מ"מ. בעקבות דימומים חזקים הרופאה שלי בדקה אותי לפני 7 חודשים והכול היה תקין (אני סובלת מהמופיליה), ובדיקת הפאפ שלי תקינה. על אף מה שנרשם, אמרו לי להגיע להחזרה. האם יש מקום לדאגה לדעתך? בגלל בעיית הקרישה שלי, ייתכן שאולי זה שאריות מהמחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד בידר
    05/12/2023

לא קשור לכל מה שכתבת
    תבקשי מרופא המבצע החזרה שיראה במה מדובר כי עושה אולטרה סאונד בזמן החזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו