מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידר בבקשהנועה04/12/2023
היי פרופ'
לאחר שאושפזתי ליום בשלל צירים מוקדמים, שחררו אותי כי המוניטור לאחר מכן יצא תקין טפו טפו
הרופאה בבית חולים אמרה לי להגיע לביקורתת צוואר הרחם לאחר 3 ימים בקופ"ח (האורך צוואר ביום שבת יצא 34). היום בבוקר הרגשתי התכווצות בבטן התחתונה ואני מנסה לנוח ולשתות יותר. בנוסף, יש התקשויות מדי פעם בבטן במיוחד כשאני במצב עמידה
רציתי לשאול האם זה בסדר שיבדקו אותי שוב ב-us וגינלי לצוואר הרחם? האם יותר מומלץ מהבטן? אני מאוד רגישה וביום שישי ושבת עברתי המון בדיקות בבית חולים (בדיקת פתח, פעמיים us וגינלי, 3 פעמים us בטני) ומרגישה שהאזור מאוד רגיש אז רציתי לשאול האם חלילה לא מסוכן שוב us וגילנלי. האם לאור העובדה שהאורך צוואר יצא תקין יש צורך לבדוק שוב לאחר 3 ימים??
בנוסף, מצאו לי צמיחת חיידקים בשתן אבל מאחר ולא ניקיתי לפני את האזור עם חומר חיטוי, אמרו לי לחזור שוב על הבדיקה בקופ"ח. אני בלחץ כי לעתים קרובות מרגישה התקשויות בטניות ולעתים גם מעין צביטות בבטן שלא יודעת האם מצביעות על שיהוקים או משהו אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
נועה04/12/2023בבוקר הגשתי התכווצות כואבת בבטן התחתונה ועכשיו בצהריים שוב כאב בצד שמאל בבטן תחתונה. זה כאב משולב בהתכווצות. כשאני נחה זה נרגע. האם ללכת שוב למיון או לחכות עד מחר לביקורת אצל הרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
פרופ` דוד בידר04/12/2023לחכות לרופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
נועה04/12/2023תודה
האם זה בסדר לעבור שוב us וגינלי ומוניטור למרות שעשיתי לפני יומיים? הכוונה בדיקה חוזרת כעבור 3 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר05/12/2023אני חושב שמיותר ואפשר לבדוק באולטרה סאונד דרך הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי עוד שאלה
נועה05/12/2023תודה על המענה
בסוף עשו לי us וגינלי כי אמרו שקשה לראות מהבטן. רק עכשיו קוראת שאתה חושב שזה מיותר. האם מיותר כי חלילה הבדיקה יכולה להזיק?? או שמיותר כי כבר נבדקתי לא זמן??
אני ממש בלחץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקתי
פרופ` דוד בידר05/12/2023לא יקרה שום דבר עקב הבדיקות שעברת ואין מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)